Vlaamse Vlammen: Noussa Anissa

okt 19 2021, 18:00 Girls
rus 6871
De Nederlandse dames zijn al een lust voor het oog, maar bij onze zuiderburen zijn de vrouwen ook om door een ringetje te halen. In onze favoriete rubriek Vlaamse Vlammen nemen we een kijkje over de zuidelijke grens. Dit keer zijn we gevallen voor de oogverblindende brunette Noussa Anissa.
Hi Noussa! Hoe vond je de shoot met Russell?
Hey FHM! De sfeer zat helemaal goed. Russell en ik hebben al eerder geshoot waardoor we elkaars stijl heel goed kennen. De fotoselectie was dan ook heel snel gemaakt. Dat was natuurlijk mede door de mooie locatie in hartje Amsterdam. Ik ben heel blij met het resultaat. Zeker voor herhaling vatbaar!
Vertel eens. Waar ben je opgegroeid en hoe was dat voor jou?
Ik kom uit Gent, een rustig stadje in België. Die rust is iets wat ik nu op oudere leeftijd meer apprecieer dan toen ik jonger was. Verder vind ik het heel voordelig dat België zo centraal gelegen is, daardoor ben ik namelijk drietalig.
Dat is handig in het modellenwereldje! En waar woon je nu? Hoe bevalt dat?
Nu al een jaar of vier in Parijs. Hier is het echt fast life, de concurrentie en mogelijkheden qua werk in de artistieke scene liggen hier wel veel hoger. Er is sprake van een grotere bevolking, dus mensen leven hier vooral gehaast. Anderzijds blijft Parijs een unieke charme hebben en inspireert de oude stad me nog dagelijks met z'n authentieke architectuur. Gent zal wel altijd mijn thuisbasis blijven als ik even de drukte wil ontsnappen. Dat vind ik een goed evenwicht.
rus 6648
Foto: Russell Pearson
Even over je prachtige verschijning. Hoe ben je model geworden?
Dankjewel, heel toevallig hoor. Mijn eerste shoot was toen ik 15 was. Een vriendin uit de buurt had artistieke foto's nodig voor een schoolproject. Toen m'n moeder de foto's voor het eerst zag zei ze direct dat ik er iets mee moest doen op professioneel niveau. Dus eigenlijk mede dankzij de aanmoedigingen van m'n moeder.
Wat top dat je zo werd aangemoedigd. Waar houd je dus je zoal mee bezig in het dagelijkse leven?
Vooral castings, maar dat varieert wel. Soms zit ik op de set voor een videoproject en dan ben ik vaak aan het wachten, een tekst aan het repeteren ofwel onderweg. Ik probeer dan tussendoor altijd nieuwe muziek te beluisteren of video's te editen. Sinds een jaar maak ik privé content en dat neemt voornamelijk het meeste van m'n tijd in beslag. Verder probeer ik genoeg tijd vrij te maken voor m'n familie en vrienden.
Druk leventje dus. Hoe blijf jij in shape naast al die drukte?
Wat voor mij werkt is een citroen uitpersen op m'n nuchtere maag en samen met een glas water opdrinken. Dat doe ik elke ochtend voor m'n ontbijt. Verder let ik gewoon op wat ik eet. Veel groenten en altijd water. Af en toe fitnessoefeningen gewoon lekker thuis in de living. En altijd de trap nemen, nooit de lift!
rus 6304
Foto: Russell Pearson
Maar wat is schoonheid voor jou?
Schoonheid kan zo ver of breed gaan als je maar zelf wilt, voor mij is dat de menselijke ziel, je innerlijke kracht. Verder kan schoonheid ook je uiterlijk zijn. Je persoonlijke touch aan hoe je je presenteert naar de wereld toe. Ik hou er enorm van als mensen hun authenticiteit laten zien, als ze weten wie ze zijn en geen schrik hebben om dat te laten zien. De vormen van het vrouwelijk lichaam vind ik ook adembenemend. Dat is gewoon kunst op zich.
Zijn je rolmodellen naar wie je opkijkt?
Dat zijn er heel veel! Maar mijn rolmodellen zijn altijd sterke vrouwen. In de modellenwereld is dat vooral het 90's supermodel Naomi Campbell. Niemand loopt tot op deze dag een betere catwalk als zij. She's a living legend! Als actrice en humaniste kijk ik wel erg op naar Angelina Jolie. Ik vind haar een heel fascinerende vrouw.
Die keuzes snappen we maar al te goed. Wat wilde je vroeger eigenlijk worden toen je klein was?
Airhostess, betaald worden om de wereld te mogen rondreizen.
Dan kunnen wij jouw plannen voor de toekomst al raden… Maar wat wil je nog allemaal doen in de toekomst?
Heel veel reizen. Er zijn nog een paar landen en culturen die ik nog niet ontdekt heb, zoals Cuba of Japan bijvoorbeeld. Graag zou ik die nog van mijn bucketlist willen afstrepen voordat ik mama word. Dat staat op nummer 1. In de toekomst wil ik heel graag een gezinnetje met mijn eigen moestuintje, of misschien wel een boerderij met paarden en kippen…
Dat is een mooi vooruitzicht. Oh ja, hoe vind je het trouwens om een feature in FHM te hebben?
Heel spannend! Ik ben stiekem zelfs een beetje vereerd.

Vluggertje met Noussa Anissa:

Reis: Caraïben Stad: Marbella
Land: Italië Film: Colombiana
Dier: Tijger Serie: Sex & the City & Queen of the South
Auto: Mercedes-Benz AMG GLE 63S Gerecht:
Alles uit de zee of de Aziatische, Arabische en/of Italiaanse keuken
Artiest:The Weeknd & Sade Festival:
Niet zo'n fan van festivals maar Burning Man wil ik toch een keertje gezien hebben
TV-programma: My Wife and Kids
Meer over Noussa Anissa? Volg haar vooral op Insta . En anders kun je ook gewoon inspiratie halen uit de Instagram van Russell Pearson .

Credits:

Model: Noussa Anissa Fotograaf: Russell Pearson

Meer Vlaamse Vlammen

Wil je meer Vlaamse Vlammen zien? Túúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:
Delen met
Ook interessant