Vlaamse Vlammen: dj en model Lotte Feyen

jun 27 2022, 18:00 Girls
lotte 8
Ja, je hebt het goed gezien. We hebben nu voor de tweede week op rij een Vlaamse Vlammen voor jou. Het valt gewoon niet te ontkennen dat onze onderbuurvrouwen nu eenmaal onweerstaanbaar zijn. We zetten er vandaag dan ook weer eentje voor jullie in het zonnetje. Ze is model, dj en ze werkt voor grote merken. Mannen, maak kennis met de bloedmooie Lotte Feyen!
Hi, wat een gave shoot is het geworden. Wat vind je er zelf van?
Ik ben heel blij met de resultaten. Het was een enorm relaxte en leuke shoot. Ik voelde me er meteen op mijn gemak. Het was mooi weer en dat was dus ook echt top voor het licht. De sfeer zat goed, alles verliep heel vlotjes en ik denk dat Russell en ik beide ook heel blij zijn met de beelden.
Waar ben je precies opgegroeid?
Ik ben opgegroeid in Peer, een klein stadje in Belgie. Niet veel mensen kennen dat, haha. Momenteel pendel ik om de week tussen Hasselt en Amsterdam.
Wat doe jij in je dagelijkse leven?
Iedere dag ziet er bij mij anders uit. Ik doe modellenwerk en werk campagnes uit voor verschillende merken. Ook ben ik dj dus ik ben heel veel bezig met muziek en combineer al deze verschillende dingen ook met mijn social media.
Op je Instagram is inderdaad te zien dat je dj bent, hoe ben je hier mee begonnen?
Ik heb altijd al een enorme liefde voor muziek gehad en daarbij had ik ook altijd de kriebels om er verder iets mee te doen. Na mijn studies heb ik een hele tijd evenementen meegedraaid in het nachtleven, waardoor mijn interesse meer en meer is gaan groeien. Mijn focus lag in het begin van mijn dj-carrière vooral bij het draaien in de fashion scene. Fashion events, modeshows, dat soort dingen. Samenzitten met organisaties en ontwerpers om de show te bespreken waar muziek een groot onderdeel van is, vond ik altijd heel fijn. Door de jaren heen is mijn passie voor het groter publiek ook gegroeid. Daarom dat ik nu ook vaker op andere feestjes te vinden ben.
Wat voor soort muziek draai je precies en waarom?
Jaren geleden ben ik begonnen in de urban scene. Dat was toen wat ik het liefste speelde. Door de jaren heb ik een switch gemaakt naar afro house/melodic techno en iets stevigere muziek. Ik kan geen stempel zetten op een specifiek genre wat ik breng, er zit ook nog funky/house tussen. Ik draai vooral wat ik zelf leuk vind, het is een mengeling van mijn favoriete sounds. Voor wie zin heeft kan wat dingetjes terugvinden op mijn Soundcloud.
Wat wilde je worden toen je nog een klein meisje was?
Ik heb vroeger nooit specifiek geweten wat ik wilde worden, maar ik ben blij dat ik goed op mijn pootjes ben terecht gekomen. Voor de toekomst wil ik me dan ook verder focussen op muziek en uiteindelijk zelf platen uitbrengen.
Wat is je allergrootste droom?
Sowieso nog op veel leuke plekken draaien en fashionshows meedraaien voor de grote modenamen op Paris Fashion Week en New York Fashion Week. Ik wil dan zowel de modeshows zelfs als de afterparty's draaien. Dat lijkt mij echt geweldig.
Wat onze lezers natuurlijk willen weten: ben jij nog single of is je hart al veroverd?
Ik heb de liefde van mijn leven al gevonden in Amsterdam, en daar ben ik ook dolgelukkig mee!
Op wat voor type mannen val jij?
Op de mijne haha. Maar als ik een type moet beschrijven, zou voor mij het belangrijkste zijn dat hij respectvol is, humor heeft en goed kan communiceren.

Vluggertje met Lotte Feyen

Muziek: Duistere afro-house plaatjes Eten : Pasta met een heerlijke kaassaus
Dier: Hondjes Auto : Een oude golf 1 cabrio
Instagramaccount: @lottefeyen Vakantiebestemming : Roadtrips door Zwitserland
Meer over Lotte? Volg haar vooral op Insta. Vergeet vooral ook niet om effe onze favoriete huisfotograaf Pearson">Russell Pearson te volgen voor meer van dit soort prachtige beelden.

Gallery

Credits

Fotograaf: Russell Pearson Model: Lotte Feyen

Meer Vlaamse Vlammen

Wil je meer Vlaamse Vlammen zien? Túúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:
Delen met
Ook interessant