Vlaamse Vlammen: Fitnessgoeroe Nouchka van Bosstraeten

jun 20 2022, 18:00 Girls
rus 5477 1
We weten het, we hebben de Vlaamse Vlammen iets te veel aan de zijkant gezet. We zijn dan ook al weken bezig met het eren van de 500 mooiste vrouwen van Nederland. Mocht jij dat nou nog niet doen, koop dan effe heel snel jouw FHM500! Nu is het tijd om een van de mooiste vrouwen van onze onderburen op een voetstuk te zetten. Heren, maak kennis met een dame die jij hierna niet meer zal vergeten: Nouchka van Bosstraeten.
Hi, wat een gave shoot is het geworden. Wat vind je er zelf van?
Bedankt! Ik vind het altijd spannend afwachten hoe de foto’s zullen uitdraaien, maar ben enorm tevreden met de shoot.
Hoe vond je het om met huisfotograaf Russell Pearson te shooten?
Russell was precies hoe ik me had voorgesteld: grappig, leuk en heel chill. De perfecte combo, we hebben ons echt geamuseerd tijdens de shoot! Het was een tijdje zoeken om een datum te prikken, maar ik ben enorm blij dat we eindelijk samen hebben kunnen shooten. Zijn werk is telkens prachtig en ik hoop snel opnieuw met hem te kunnen samen werken.
Waar ben je precies opgegroeid?
Ik ben opgegroeid in Beerzel, een klein dorpje in Antwerpen, België.
Wat doe jij in je dagelijkse leven?
Ik heb economie gestudeerd aan de KU Leuven en werk momenteel voltijds als Supply Chain Planner in de chemische sector.
Op je Instagram is te zien dat je helemaal into the fitness bent. Hoe ben je begonnen en hoe houd je jezelf gemotiveerd?
Ik hou van sportieve activiteiten: zwemmen, snowboarden, surfen, lopen, noem maar op. Er zijn weinig sporten die ik niet leuk vind, maar fitness is inderdaad degene waar ik me het meest mee bezig houd. Ik doe al een jaar of tien aan fitness, al moet ik toegeven dat het de eerste jaren zeker niet zo vlot ging! Het heeft even geduurd om mijn draai te vinden en alles onder de knie te krijgen, maar ondertussen zou ik absoluut niet meer zonder kunnen. De motivatie hoog houden is inderdaad een van de voornaamste zaken. Ik heb zeker ook wel eens een dipje, maar het is een routine geworden en ook op dagen dat ik geen zin heb probeer ik toch te sporten, al is het maar even. Uit ervaring weet ik dat ik me daarna altijd beter voel!
Wat is je tip voor beginners?
Mijn tip voor beginners zou zijn om te zoeken wat je leuk vind, en geduld te hebben. Ga niet enkel uren cardio doen, maar probeer de gewichten zeker ook eens! Wanneer je gevonden hebt wat jouw ding is, en je progressie begint te maken, komt die motivatie vanzelf. Ik vind het zo jammer om te horen dat mensen zichzelf moeten dwingen om te gaan sporten en het zien als straf. Probeer het positief te bekijken: je wordt sterker, het geeft je zelfvertrouwen, maakt je gezonder, maakt je hoofd leeg etc. Focus daarop en de rest volgt ook!
Wat een tips! Daar kunnen beginners vast wat mee. Ook zagen we dat je een eigen bedrijfje hebt genaamd Honey-Bay Nutrition. Wat houdt dit precies in?
Klopt! We verkopen bij Honey-Bay voedingssupplementen met de focus op kwaliteit en natuurlijke ingrediënten, dus geen articiële zoet- of smaakstoffen, en dat allemaal in een ecologische verpakking. Ik ben al sinds mijn studies sterk geïnteresseerd in ondernemerschap en dit koppelt mooi terug aan mijn passie voor gezondheid en fitness. Het was niet makkelijk en heeft door covid best wat vertraging opgelopen, maar ik ben enorm blij en trots om Honey-Bay eindelijk op de markt te brengen. Dus als je bezig bent met healthy lifestyle en interesse hebt in producten als proteïnen, pre-workout of BCAA’s, ben je hier aan het juiste adres!
Lekker bezig wel Nouch! Maar vertel eens, wat wilde je worden toen je nog een klein meisje was?
Ik moet er best om lachen maar dat was professioneel cheerleader. Haha, die droom ging echter snel stuk nadat ik besefte chearleading in België niet echt een carrière mogelijkheid is en eerlijk gezegd kan ik eigenlijk ook niet dansen.
Wie is nou echt jouw grote voorbeeld?
Negin Mirsalehi en Gainsbybrains. Het zijn twee prachtige vrouwen met een passie die ze tot een succesvolle business hebben opgebouwd. Daar kan je toch alleen maar naar opkijken?
Wat zijn je plannen voor in de toekomst?
Ik zou heel graag Honey-Bay Nutrition uitgroeien tot een groot bedrijf. We zijn momenteel nog klein en net gelanceerd, maar ik heb nog zoveel ideeën en plannen voor de toekomst die ik wil uitvoeren! Verder zou ik ook graag nog meer modellenopdrachten willen doen. Ik vind het steeds leuk en je leert zoveel nieuwe interessante mensen kennen.
Wat is je allergrootste droom?
Mijn droom is om succesvol te zijn! Zowel professioneel als persoonlijk. Professioneel wil ik mijn bedrijf Honey-Bay Nutrition uitgroeien tot een succesvolle business. Persoonlijk wil ik zoveel mogelijk uit het leven te halen, reizen, avontuur beleven en gelukkig zijn.
Wat onze lezers natuurlijk willen weten: ben jij nog single of is je hart al veroverd?
Volledig single at the moment .
Op wat voor type mannen val jij en wat is voor jou nou echt een grote afknapper?
Sportieve, avontuurlijke mannen met een klein hartje. Mannen met een grote mond die denken dat ze ‘het’ zijn, maken echt geen kans. Geef mij dan maar een schattige, verlegen man.
Wat is de slechtste openingszin die je ooit hebt gehad?
Als je rechterbeen Kerst is en je linkerbeen Nieuwjaar, mag ik dan tussen Kerst en Nieuwjaar langskomen? Laat openingszinnen gewoon achterwege en wees jezelf :)
Vertel eens een leuk/grappig feitje over jezelf.
Ik kan dus echt totaal niet fluiten haha.

Vluggertje met Nouchka van Bosstraeten

Muziek:Ocean drive - Dwin Eten: Sushi
Vakantiebestemming:on the bucket list: Sri Lanka Festival: Tomorrowland
Sportoefening:Hip thrusts: perfecte oefening voor de billen! Dier: Hond
Auto: Jeep Wrangler Instagramaccount: @ byevelina
Meer over Nouchka? Volg haar vooral op Insta. Vergeet vooral ook niet om effe onze favoriete huisfotograaf Russell Pearson te volgen voor meer van dit soort prachtige beelden.

Gallery

Credits

Meer Vlaamse Vlammen

Wil je meer Vlaamse Vlammen zien? Túúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:
Delen met
Ook interessant