Vlaamse Vlammen: Estelle Lackova

jan 13 2021, 16:53 Girls
estelle lackova fhm09
In Vlaamse Vlammen maken we kennis met de mooiste vrouwen van België. De eerste van 2021 is weggelegd voor Estelle Lackova, uit Wallonië. Dus eigenlijk is dit meer een Waalse Vlam, maar dat terzijde. Omdat ons Frans niet is wat het nooit geweest is, hebben we een gezellig handen-en-voeten-google-translate interviewtje gehouden. Een beetje zoals je vroeger op vakantie een Spaanse chica wilde versieren. Vooral heel lief lachen en si zeggen, 'oui' in dit geval. Steven Wolles is verantwoordelijk voor de fijne foto's!
Hey Estelle! Zeg, vertel eens wat over jezelf.
Mijn naam is Estelle Lackova, ik ben 25 jaar en ik woon in België, in Doornik om precies te zijn. Zoals mijn naam aangeeft, komt mijn oorsprong uit het oosten. Mijn grote familie is erg belangrijk voor mij, ze hebben me geleerd om te delen en respect te hebben voor anderen. Ik doe mijn best om mijn dagen intens te maken, in één woord 'leef', ongeacht de obstakels of de uitdagingen, geen aarzeling, ik ga ervoor.
estelle lackova fhm09
Als je iets aan jezelf kunnen veranderen, wat zou dat dan zijn?
Hmm, misschien mijn maat, denk ik. Ik droom ervan om 1,75 meter te zijn of mijn kleur ogen, een beetje lichter zou fijn zijn. Maar weet je, we willen altijd wat we niet hebben.
Wat zijn jouw persoonlijke kwaliteiten waardoor je je onderscheidt van anderen?
Zonder enige twijfel mijn spontane glimlach! Zelfs als ik het niet laat zien tijdens de opnames, in het echte leven, zeggen mensen dat ik als een zonnetje ben.
Hoe ben je model geworden?
Toen ik jonger was, deed ik mee aan een verkiezing in mijn stad. Het was mijn eerste stap richting de spotlights. Daarna heb ik model gestaan voor een modewinkel en de rest is natuurlijk geschiedenis.
Wat vind je van je werk als model?
Ik ben zo trots op elke opname die ik heb gemaakt. Werk met verschillende foto's en betreed hun universum. Het is een baan waar we veel van leren en soms achterdochtig moeten zijn.
Wat zijn tot nu toe de hoogtepunten uit je carrière?
Ik denk dat het de eerste fotoshoot was, op dat moment wist ik direct dat het allemaal nog niet zo simpel is. Het eist veel concentratie, elk detail telt, fysiek of gezichtsuitdrukkingen. Dat alles geeft mij de ambitie om het maximale eruit te halen.
estelle lackova fhm04
Wat is schoonheid voor jou?
Voor mij zit de schoonheid per definitie in zelfverzekerd zijn en tevreden zijn met wie je bent. Hoe dan ook, wie je ook bent.
Wat zijn je plannen voor de toekomst?
Ik droom ervan om mijn eigen lingeriemerk op te zetten. Ik geef mezelf een jaar om dit project te realiseren. 2020 is voor iedereen ingewikkeld geweest, dus ik kruis mijn vingers voor een zeer succesvol 2021.
Wat zou je jonge modellen voor advies willen geven?
Het belangrijkste is dat niemand je vertelt dat dit niets voor jou is. Ongeacht je maat, je gewicht of je bijzonderheid. Als je een passie hebt voor de modellenwereld, ga er dan voor!
Meer over Estelle Lackova? Volg haar vooral op Insta . En anders ga je ook wel plezier halen uit de Instagram van Steven Wolles .

Gallery Estelle Lackova

Credits

Model: Estelle Lackova Fotograaf: Steven Wolles

Meer Vlaamse Vlammen

Wil je meer Vlaamse Vlammen zien? Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:
Delen met
Ook interessant