Vlaamse Vlammen: hete stranddag met Chelsy de Witte

aug 20 2020, 12:51 Girls
chelsy de witte stevenwolles fhm13
Dat er in Nederland fantastische vrouwen rondlopen is door onze FHM500 kristalhelder. Maar laten we onze zuiderburen niet vergeten! In Vlaamse Vlammen maken we kennis met de knapste Belgische vrouwen. Chelsy de Witte, bijvoorbeeld. Op schitterende wijze op de foto gezet door fotograaf Steven Wolles.
Hi Chelsy! Wat een prachtige shoot.
Hey Chris. Super bedankt voor het compliment. Ik vind dit een eer om van jou te horen.
Wat vind je zelf van het resultaat?
Ik ben heel tevreden over het resultaat. Ik ben kieskeurig in het kiezen van mijn foto’s, maar ik heb alle vertrouwen in mijn foto’s van Steven Wolles omdat ze telkens super mooi zijn.
chelsy de witte stevenwolles fhm03
Foto: Steven Wolles
Hoe was het om te werken met fotograaf Steven Wolles?
Het is al de derde samenwerking met Steven en zoals altijd is het zeer aangenaam en leuk. Steven is een heel rustig persoon waar je je als model altijd heel goed bij voelt.
Waar hebben jullie geshoot?
We hadden een shoot op het strand van Groede in Nederland.
Hoe vind je het om een feature in FHM te hebben?
Een grote eer natuurlijk! Ik heb ook al de FHM500 zien passeren. Wanneer komt er een Belgische variant?
Goed plan! Wat doe je in het dagelijkse leven?
Ik ben afgestudeerd als haarstyliste. Ik heb nog een 7despecialisatiejaar gevolgd. Het liefste van al doe ik herensnitten. In 2018 won ik de eerste prijs herenkappen in België.
Nu ben ik mij volledig aan het focussen op modellenwerk en nadien zou ik verder willen studeren voor leerkracht haartooi.
Waar kom je vandaan?
Ik woon in Zelzate, Oost-Vlaanderen. Ik ben ambassadrice in Zelzate en ben een echte fiere Zelzatenaar. We zijn een gemeente waar het leuk en gezellig is om te vertoeven. Kijk daarbij naar de zomerbars, terrasje, cafeetjes, diverse evenementen. Hier valt altijd wel iets te beleven.
Wie is eigenlijk de mooiste vrouw van België?
De mooiste vrouw vind ik Anouk Matton ( @Mattnworld
). Zij is de vrouw van Dimitri Vegas. Ik was eens te werk als hostess waar Anouk en Dimitri aanwezig waren. Het zijn heel sympathieke mensen. En Anouk is een superknappe dame.
chelsy de witte stevenwolles fhm20
Fotograaf: Steven Wolles
Heb je een vriend?
Ik heb geen vriend.
Good to know. Wat vind je leuk bij een man?
Wat ik leuk vind is gevoel voor humor, een verzorgde look en het hart op de juiste plaats. Wat ik ook waardeer is dat een man zijn vriendin / vrouw behandelt met respect. Een beetje romantiek mag altijd. Ik hou van verrassingen.
Check ✔. Wat zijn afknappers voor jou?
Een man die zichzelf superknap vindt. Natuurlijk moet een man zich verzorgen en kijken naar zijn uiterlijk, maar wat ik eigenlijk bedoel is een man die denkt elke vrouw te kunnen krijgen. Dat is not done en echt een afknapper. Maar een klein beetje arrogantie mag best hoor.
Wat zijn je dromen voor de toekomst?
Mijn grootste droom is om model te worden en van mijn hobby mijn beroep te maken.
Meer van Chelsy de Witte ? Volg haar op Instagram. Volg gelijk ook fotograaf Steven Wolles . Doe het niet voor ons, maar voor je eigen geluk.

Vluggertje met Chelsy de Witte

Stad: Londen! Reis
: Ik ga heel graag op reis naar warme landen. De Malediven staan momenteel op mijn verlanglijst.
Maaltijd:Ik ben verzot op pasta. Artiest: Lil Kleine.
Auto:Ik hou van een cabrio BMW reeks 2 met een M-pakket en hopelijk is dat iets voor in de toekomst. Ik rijd nu met een Volvo S60 en ik ben daar ook heel tevreden mee. Festival: Tomorrowland.

Credits

Model: Chelsy de Witte Fotograaf: Steven Wolles

Meer Vlaamse Vlammen

Wil je meer Vlaamse Vlammen zien? Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:
Delen met
Ook interessant