Vlaamse Vlammen: Cheany van der Jeugt

okt 02 2021, 18:00 Girls
fhm vlaamse vlammen cheany 07
Ondertussen hebben we al heel wat odes gebracht aan het Nederlandse schoon. We nemen dus weer even een kijkje bij onze gezellige zuiderburen. En we kunnen je mededelen, ze hebben het daar goed voor elkaar. Prima reden dus om deze schoonheden een podium te geven in onze rubriek Vlaamse Vlammen. Heb jij effe mazzel, want deze keer staat de sexy Cheany van der Jeugt in onze spotlight.
Hey Cheany! Waar kom je vandaan en waar woon je nu?
Ik ben geboren in Bornem (vlakbij Antwerpen) en woon in Buggenhout. Rond mijn vijfde verjaardag ben ik verhuisd. Mijn mama is daar haar eigen zaak gestart, die ze tot op heden nog steeds heeft.
Hoe heb je jouw jeugd beleefd?
Ik heb een zeer goede, maar ook moeilijke jeugd achter de rug. Ik ben eigenlijk zo goed als heel mijn jeugd alleen met mijn mama opgegroeid. Voor haar was het zeer moeilijk om de taak van zowel moeder als vader op zich te nemen, maar ze heeft dit echt fantastisch gedaan en ik ben nooit iets tekortgekomen.
fhm vlaamse vlammen cheany 18
Foto: Steven Wolles
Waar houd je je zoal mee bezig in het dagelijkse leven?
Van kleins af aan ben ik al gepassioneerd door dieren en wist ik dat ik in de medische sector met dieren verder wilde. Alhoewel ik opgegroeid ben in de zaak van mijn mama (een zonnecenter), hier ook werk en ik dit echt zeer graag doe, heb ik er toch voor gekozen om een andere weg in te slaan. Mijn droom is om begin volgend jaar een eigen revalidatiecentrum op te starten voor honden. Hier ben ik nu ook volop mee bezig. Daarbuiten werk ik op avonden en in de weekenden in het zonnecenter van mijn mama.
Wat een tof plan! Wat zijn jouw persoonlijke kwaliteiten waardoor je jezelf onderscheidt van anderen?
Ik ben een heel warm, sociaal en eerlijk persoon. Maar mijn grootste kwaliteit vind ik toch wel mijn enorm grote hart voor dieren. Voor mijn studies heb ik heel veel stages moeten doen, alsook buitenlandse stages. Ik ben mijn hart verloren in Málaga, bij de organisatie ACE/SHIN. Deze mensen vangen achtergelaten en mishandelde dieren op, voornamelijk honden en katten.
Zijn er nog dingen die je dit jaar wilt doen?
Wat ik dit jaar nog ga doen is twee weken helpen bij de organisatie ACE/SHIN in Malaga. Deze mensen kunnen alle hulp zeker gebruiken. Eind dit jaar studeer ik ook volledig af, dus dat is ook zeker een droom die uitkomt!
We hebben door dat je dieren fantastisch vindt en daar alles voor over hebt. Maar wat doe jij om even lekker te ontspannen?
Ik ga altijd even met mijn honden wandelen, dat is voor mij ontspannen. Dieren zijn voor mij mijn grootste ontspanning.
fhm vlaamse vlammen cheany 08
Foto: Steven Wolles
Je bent een prachtige verschijning, maar wat is schoonheid voor jou?
Schoonheid zit voor mij vanbinnen. Je kan er goed uitzien langs buiten, maar dan is niet altijd je innerlijk ook mooi. Ik vind iedereen mooi op zijn eigen manier.
Als je nog iets aan jezelf zou kunnen veranderen, wat zou dat dan zijn?
Ik wil persoonlijk voorlopig niets meer aan mezelf veranderen. Ik ben wel van mening, als je iets aan jezelf wilt veranderen moet je dit gewoon doen. Je moet niet inzitten over wat andere mensen erover denken.
Hoe vond je de shoot met Steven Wolles trouwens?
Ik heb al heel wat keertjes geshoot met Steven Wolles en keer op keer blijft hij mij verrassen. Hij werkt heel gepassioneerd en weet waar hij mee bezig is. Het is echt heel leuk om met zo een ervaren fotograaf te shooten.
En ten slotte, wat vind je ervan dat je gepubliceerd wordt in FHM?
Ik vind het echt geweldig dat ik gepubliceerd wordt in FHM! Dit is al langer een droom voor mij en ik ben heel blij dat ik deze kans krijg.

Vluggertje met Cheany van der Jeugt

Reis: Dominicaanse Republiek Stad: Parijs
Land:Ik heb nog geen favoriet! Film: 365 days
Dier: Hond Serie: La Casa de Papel
Auto: BMW Gerecht: Belgische frietjes
Artiest:Meerdere favorieten Festival: Tomorrowland
TV-programma: Zonder twijfel Familie !

Credits

Meer Vlaamse Vlammen

Wil je meer Vlaamse Vlammen zien? Túúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:
Delen met
Ook interessant