Miss Nederland 2024 is onze nieuwe ontdekking voor volgende FHM500

jun 17 , 12:28 Girls
666ff5a26569e
De FHM500 van dit jaar is nog geen maand uit, maar we houden onze ogen áltijd open voor nieuwe parels. Amber Rustenberg is gister uitgeroepen tot Miss Nederland 2024 en wij zijn maar al te blij met die keuze hier op de redactie. Als je de prachtige FHM500-vrouwen wil zien schitteren in het magazine van dit jaar, dan moet je er snel bij zijn. Je kunt het namelijk nog maar tot het einde van deze maand scoren!
Ook al zitten we nu natuurlijk heel de dag aan de buis gekluisterd voor alle EK-wedstrijden. We volgen toch ook elk jaar natuurlijk weer de Miss Nederlandverkiezing. Gisteren stond studio 21 in Hilversum namelijk weer helemaal in het teken van deze verkiezing en de winnares kan Nederland als de beste representeren.

Amber Rustenberg

De 26-jarige Amber Rustenberg heeft de welbekende sjerp met ‘Miss Nederland’ erop gisteren officieel om mogen hangen. Zoals alle finalisten, heeft Amber ook een duidelijke missie. Ze wil een stem zijn voor iedereen die niet zichzelf kan zijn. Ze heeft jarenlang voor haar gevoel moeten strijden om te voldoen aan het ideaalbeeld. Gelukkig is de knappe meid er nu achter gekomen dat schoonheid in authenticiteit zit en dat is ze 100%

Juryrapport

Haar warme persoonlijkheid is een van de redenen dat Amber is uitgeroepen tot Miss Nederland 2024. Als we even duiken in het juryrapport dan vallen ons een paar dingen op. De jury noemt haar welbespraakt, authentiek en intelligent. Sorry, maar dat is toch gewoon de perfecte combinatie als je het hebt over een echte Miss?! Dat is niet het enige, want de jury zag meteen dat ze zelfverzekerd en positief in het leven staat. Kortom, Amber is een nieuwe potentiële knapperd voor de FHM500 2025!
Koop de FHM500 van dit jaar nu, want het is nog maar tot het einde van deze maand te koop!
Delen met
Ook interessant