FHM500-Spotlight: Miss Nederland Ona Moody

mrt 30 , 9:58 Girls
312853281 818967475915776 4293857001718946488 n resultaat
Moody worden we zeker niet van haar. Als wij naar deze prachtige vrouw kijken dan verschijnt er meteen een glimlach op ons gezicht. Ona is een geliefd gezicht in de FHM500, want vorig jaar bemachtigde ze meteen een plekje in de top 100! Mag ze volgens jou niet ontbreken in de lijst van dit jaar? Stem dan nu!
De 26-jarige Ona Moody is geboren en getogen in het mooie Amsterdam. Deze dancing nurse heeft haar bijnaam te danken aan haar nogal grote carrièreswitch. Van elke dag dansen tijdens haar dansopleiding de switch maken naar kraamverzorgster zijn. Niet veel mensen doen het, maar de behulpzame Ona houdt wel van nieuwe uitdagingen!

Miss Universe Nederland 2022

In 2022 vond Ona het wel weer tijd voor een nieuwe uitdaging. Ze gaf zich zonder enige verwachting op voor Miss Nederland en daar zijn wij maar al te blij mee. Wij verbaasden ons er natuurlijk niet over, maar de Amsterdamse beauty werd bekroond tot Miss Nederland 2022. Sindsdien kunnen we geen genoeg meer krijgen van haar. Begin vorig jaar is onze Miss Nederland ook naar New Orleans gegaan om mee te doen aan de Miss Universe-verkiezing. Wij zijn maar al te trots dat Ona ons heeft mogen vertegenwoordigen dat jaar!
Tot op de dag van vandaag deelt ze haar inspirerende Miss Universe avonturen tijdens verschillende interviews. Ook zien we op haar Instagram dat ze samen met Miss Nederland van 2016, Zoey Ivory, alle vragen met betrekking tot de verkiezing beantwoorden.

Instagram

Onze Miss Nederland is ontpopt tot ware influencer op sociale media. We kunnen meegenieten van haar leven op Instagram. De ene keer post deze blije gup een prachtige foto die is gemaakt tijdens een shoot en de andere keer zien we haar helemaal in haar element op een festival.
Delen met
Ook interessant