Deze vrouwen uit de FHM500 zijn ooit Miss geweest

jun 12 , 17:58 Girls
66696b8f18095
Miss Nederland, Miss Universe, Miss World, het zijn allemaal misverkiezingen waar Nederlandse vrouwen aan meedoen. Niet gek toch als je door de FHM500 scrollt en zoveel prachtige vrouwen ziet? Ook de FHM500 staat natuurlijk vol met vrouwen die mee hebben gedaan aan zo’n verkiezing en wij zetten ze voor je op een rij! Nog meer knappe FFHM500-dames zien? Koop dan nu jouw magazine!
Missverkiezingen en FHM500 hebben meer met elkaar te maken dan je soms denkt. Waar er bij missverkiezingen wordt gelet op uiterlijk, wordt er ook echt gelet op innerlijk, ambities en levensdoelen. Nou, bij de FHM500 houden we daar ook rekening mee. Zoals onze gasthoofdredacteur Sylvana IJsselmuiden namelijk altijd zegt: ‘’uiterlijk straalt, innerlijk bepaald’’.

Nathalie den Dekker #193

We gaan even een paar jaar terug de tijd in, maar dat mag de pret niet drukken. De knappe Nathalie den Dekker werd in 2012 uitgeroepen tot Miss NL World en Miss NL Universe. Niet gek dus dat ze al sinds 2016 in de FHM500 staat. Met haar prachtige glimlach zou ze nu weer iedereen om haar vinger winden tijdens een missverkiezing, dus wanneer zien we je daar weer?

Jessie Jazz Vuijk #28

Jessie Jazz is zo’n eeuwige crush. In 2015 ging ze ervandoor met de titel van Miss Nederland en in 2019 ging ze er met de titel van FHM’s Mooiste Vrouw van Nederland vandoor. Nu woont de prachtige blondine op het altijd zonnige Ibiza en is ze helemaal content met haar leventje daar. Al hopen we wel dat we haar nog eens in een leuk tv-programma voorbij gaan zien komen. In Expeditie Robinson was zij namelijk zeker een van onze favorieten.

Zoey Ivory #67

Het jaar na Jessie was het de beurt aan Zoey Ivory om de fantastische titel van Miss Nederland te dragen. Met haar prachtige bos krullen wil iedereen haar voor de camera hebben. Net zoals Annick Meijer en gelukkig deed ze dit in een FHM Shoots voor ons. Als we even kijken naar haar carrière dan is deze rijkgevuld. Ze is moeder, actrice, ex-miss, model, presentatrice, content creator en fotograaf. Dus over ambities gesproken, Zoey is een heel goed voorbeeld daarvan.

Julia Sinning #235

Julia Sinning, zij domineerde de Missverkiezing van 2021. Ze ging er niet voor niks vandoor met de titel, want kijk haar nou. De 27-jarige Julia is ondertussen al drie jaar een favorietje van de FHM500 en staat er natuurlijk dit jaar ook weer gewoon in! Nu horen we je denken dat je haar ook nog ergens anders van kent. Precies, want ze ging er eerder met het hart van Tony Junior vandoor tijdens De Bachelor.

Ona Moody #147

Ona is een nog redelijk nieuwe ontdekking van de FHM500. Vorig jaar stormde ze de lijst binnen op plek 89 en dit jaar staat ze er natuurlijk weer in. Hoe kennen wij haar dan? Nou, ze werd in 2022 de prachtige Miss van ons kikkerlandje. Meer over Ona te weten komen? Lees dan ons Vluggertje met haar!
Geen genoeg van de FHM500-dames? Wees er dan snel bij, want alleen deze week kun je nog jouw FHM500 scoren!
Delen met
Ook interessant