Met haar verbluffende looks lijkt Laila Hasanovic direct uit een sprookjesboek te komen

nov 19 2023, 9:58 Girls
scherm afbeelding 2023 11 17 om 112204
God morgen! We zijn in Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken, voor niemand minder dan Laila Hasanovic. En voor de oplettende volgers: deze Deense parel heb je onlangs in onze Instagram Finest Selection ook langs zien komen. We waren echter zo onder de indruk van haar looks (wie niet), dat we gelijk even hebben doorgepakt door een heel artikel aan deze blondine te wijden.
Onze lieve Laila, ze ging een tijdje met VFL Wolfsburg-speler Jonas Wind, maar die relatie liep op de klippen. Afgelopen zomer kwam er groot nieuws naar buiten over deze parel. Niemand minder dan Mick Schumacher maakte via social media bekend een relatie te hebben met de Deense knapperd. En als je dit ziet, dan begrijpen wij de reserve F1-coureur van Mercedes volkomen.

København

In Kopenhagen is het wat betreft Laila dus te doen. Overigens, met betrekking tot haar naamgenoot, zij het met een lichte spellingvariant (slechts één letter verschil), behaalde Eric Clapton in 1970 wereldwijde roem met een hit die zijn liefdesgevoelens voor een vrouw uitdrukte. Het nummer werd geïnspireerd door een verhaal over Layla, een vrouw van Perzische (Iraanse) afkomst, die bewonderd werd. Aanradertje om straks weer eens op te zetten op de zondag. Om het maar een gelijk poëtisch te maken: haar blonde lokken dansen vrolijk in de wind terwijl ze door de kleurrijke straten van de stad wandelt. Met haar ogen als de helderste luchten van de zomer, trekt ze onbewust de aandacht van voorbijgangers. Haar glimlach is als een geheime uitnodiging tot avontuur en haar zelfverzekerde tred verraadt een verborgen kracht.

Laila Hasanovic

Laila haar wiegje stond in Bosnië, maar ze brengt al haar hele leven door in Denemarken. Ze groeide op in het plaatsje Svendborg, maar tegenwoordig is ze vooral te vinden in Kopenhagen, waar ze werkt voor verschillende modellenbureaus. Ze werd ontdekt tijdens een of andere missverkiezing, maar slaat ook hoge ogen op social media, waar ze een hoop followers heeft. Als je even naar beneden scrollt, dan begrijp je gelijk waarom.
Delen met
Ook interessant