De schitterrende Freya Walton heeft die ene blik die ons niet meer loslaat

apr 02 2023, 17:00 Girls
277630563 399788254831354 5919153779500671205 nheader
Begrijp ons niet verkeerd, we vieren dolgraag het weekend samen met jou. Je weet wat ze zeggen: three’s a crowd. Toevallig hebben we vandaag al afgesproken met Freya Walton en we hopen dat je begrijpt dat we liever even met zijn tweeën zijn. Misschien moet je eerst even kennis maken, en begrijp je het daarna wel. Deze bloedmooie dame behoort namelijk tot de FHM-favorites (en waarschijnlijk ook tot die van jou). More than nice to meet you Freya Walton!

Freya Walton

Excuse us voor die sudden taalswitch, maar we vinden het wel zo netjes als Freya mee kan doen aan het gesprek, deze parel is namelijk Brits van afkomst. How are you doing m’lady? Freya is nog niet zo bekend bij het grote publiek. Vanaf nu is ze ons kleine geheimpje, wel een beetje stil houden hé? Momenteel heeft ze ongeveer veertigduizend volgers op de Gram. Zo heel weinig is dat nou ook weer niet, dat zijn meer dan dat er mensen passen in het Phillips Stadion, of twee keer zoveel mensen als dat Urk inwoners heeft.

Fame & Game

Het kan bijna niet anders dan dat Freya ergens in de komende tijd gaat ontploffen. Niet omdat ze boos op ons zou zijn, maar omdat we eigenlijk niet kunnen geloven dat nog niet iedereen haar kent. Goed, laten we dit dan maar zien als een eerste stap. Zoals tegenwoordig bijna verplicht is, kunnen we Freya ook vinden op TikTok. Daar genieten nog eens twintigduizend mensen van die doordringende blik en haar elegante looks. Nu is de beurt aan jou.
Delen met
Ook interessant