FHM Shoots: Viënne Marly

jun 13 2019, 12:00 Girls
vienne 436 kopie
De FHM500 staat vol met de mooiste vrouwen van ons land. Naast de Katja Schuurmans en Jessie Jazzs van deze wereld zijn er natuurlijk ook wat minder bekende hotties die onze pagina’s sieren. Natuurlijk gunnen wij ook die knapperds met alle liefde een plekje in de spotlights. Maak kennis met de #430 van dit jaar: Viënne Marly. Fotograaf Russell Pearson schoot deze heerlijke shoot van haar. Oh enne, je hebt nog tot en met zaterdag om de FHM500 in huis te hale. Je krijgt 'm gratis bij aankoop van een TABAC-product. Bestel 'm hier online voordat het te laat is!
Hé Viënne! Waar ben je op dit moment allemaal mee bezig?
Ik heb op dit moment eigenlijk twee banen, namelijk modellenwerk en personal training. Omdat ik best klein ben is dat modellenwerk voornamelijk dingen waar ze alleen mijn gezicht voor nodig hebben. Daarnaast ben ik ook veel in de sportschool te vinden. Dan doe ik voornamelijk krachttraining in plaats van dingen als hardlopen. Zo kan ik toch een beetje aan mijn vormingen blijven werken.
Best wel verslavend dat sporten dus!
Heel verslavend! Ook als ik op vakantie ben dan probeer ik elke dag iets te doen. Al is het maar hiken of surfen want van de hele dag stilzitten word ik helemaal gek.
Is dit werk ook iets wat je als klein meisje al wilde?
Ik heb nooit gedacht in de sport te gaan werken, ook al deed ik wel altijd al vechtsporten toen jong was. Modellenwerk vond ik wel altijd al leuk. Als klein meisje hield ik bijvoorbeeld al fotoshoots voor mijn ouders en ik hou ook echt van de creativiteit die erbij komt kijken. Stiekem droomde ik eigenlijk van een baan bij defensie of de politie. Uiteindelijk ben ik toch blij dat ik voor personal training heb gekozen, want dat geeft meer vrijheid.
viecc88nne marly fhm02
Foto: Russel Pearson
Met Viënne hebben je ouders je best een bijzondere naam gegeven, ben je daar blij mee of is het wel eens lastig?
Soms is het wel lastig omdat je merkt dat bijna niemand het in één keer goed heeft. Als iemand daarom iets in de juiste trant zegt dan reageer ik toch wel. Verder vind ik het wel leuk hoor. Als je Lisa intypt op Insta dan kom je duizenden accounts tegen, maar Viënne is vrij uniek. En zelf ben ik ook een beetje gek dus het past wel!
Waar ben je het meest trots op wat je hebt bereikt?
Eerlijk gezegd ben ik niet zo snel trots op mezelf, maar juist op anderen. Als mijn kleine zusje van zeven jaar A-diploma voor zwemles heeft gehaald dan ben ik echt de meest vrolijke persoon op aarde. Bij mezelf.. ik heb best veel bereikt met missverkiezingen en daar ben ik wel trots op. Bij modellenwerk ben je gewoon het knappe koppie dat de kleding of make-up van het bedrijf promoot. De meiden bij missverkiezingen hebben toch meer te vertellen dan welke kleur nagellak ze dragen. Als je daaruit gekozen wordt dan is dat toch wel bijzonder.

Intelligentie vind ik héél sexy

Wat zijn voor jou echte afknappers bij mannen?
Ik hou echt niet van luie mannen. Je hoeft van mij echt geen bodybuilder te zijn hoor. Alleen dat je niks aan je leven wil veranderen, geen ambitie hebt en in een vast patroon leeft.. Dat zou ik heel saai vinden. Ook haantjesgedrag! Van die mannen die weten dat ze knap zijn en denken dat ze met elk praatje vrouwen in hun bed kunnen krijgen. ‘Moet je daar nou trots op zijn?’ denk ik dan..
En waar kick je op?
Intelligentie. Als je bijvoorbeeld samen gaat gamen, een pizza bestelt, de game weglegt en daarna twee uur een goed gesprek kan voeren dan vind ik dat heel sexy.
viecc88nne marly fhm11
Foto: Russel Pearson
Wat is de raarste versierpoging die je ooit heb meegemaakt?
Het meest gek sta ik toch te kijken van de welbekende dickpics. Dat blijft voor mij zo’n groot vraagteken. Ik heb ook wel eens zitten grappen met mijn vriendinnen dat we eigenlijk met alle bekende vrouwen van Instagram het grote dickpickboek moeten maken.
Het zijn ook altijd mannen die het doen, vrouwen voelen blijkbaar niet de behoefte foto’s van hun boobs te sturen...
Nee inderdaad! Het vreemde is ook dat er helemaal niks staat behalve de foto. Als iemand van de lezers van FHM mij kan vertellen wat ze daarmee bedoelen dan zou dat mooi zijn.
Hoe vind je het om de FHM500 te staan?
Dan vind ik echt een eer! Als je kijkt naar hoeveel vrouwen er leven in Nederland en jij staat daartussen.. Ook omdat er veel vrouwen instaan die echt wat hebben bereikt. Op elke straathoek woont wel een knap meisje in Nederland, maar de vrouwen in de FHM500 hebben allemaal iets betekend voor Nederland.
De FHM500 met Viënne en de andere 499 mooiste vrouwen van ons land bestel je hier online . Let op: je hebt nog maar twee dagen om 'm te halen!

Credits

Foto's:Russell Pearson - volg hem hier op Instagram Model: Viënne Marly - volg haar hier op Instagram
Delen met
Ook interessant