Is Courtney dan de dubbelganger van Corinna Kopf?

okt 27 2023, 20:57 Girls
schermafbeelding 2023 10 27 om 143003
Blond, knap koppie en waarschijnlijk weet ze heel goed hoe ze je helemaal op je gemak te stellen. Wat wil je nog meer als er een chick in je gebit zit te krassen en boren als een malle? Eigenlijk wil je dan helemaal niks, maar de tandartspraktijk waar Courtney aan de bak mag na haar studie maakt wel de goede keuze. Wij voorspellen dat het aantal patiënten dat met een smile de praktijk verlaat verdriedubbeld!
De blonde Courtney Antalek studeert momenteel tandheelkunde aan de universiteit van Tampa, Florida. Wij hoorden dat ze hier in Nederland nog wat tandheelkundigen nodig hebben, we sturen de vacatures wel door.

Courtney Antalek

Dit is zo'n chick waar Gers Pardoel het al die tijd al over gehad zou kunnen hebben. Het meisje dat gewoon achterop mag springen. Achterop de fiets. Wij zouden geen moment twijfelen en afstappen, ff die mouw over dat natte achterrekje halen en gaan. Zij mag bepalen waarnaartoe. Wij laten ons verrassen. Courtney heeft van alles wel wat. Een goddelijk lichaam in combinatie met looks waar je u tegen zegt, ze zou zo de dochter van Scarlett Johansson kunnen zijn. Haar prachtige blauwe ogen nemen je mee op een ware ontdekkingsreis en die blonde lokken staan haar als geen ander. Dit is de diva waar je vaker over gedroomd hebt.

Doppelgänger

De blonde diva heeft wel wat weg van een bekende van de show ' Corinna Kopf ". Zo hebben ze dezelfde coupe, kleur ogen, nationaliteit en interesses. Bovenal lijken ze gewoon als 2 druppels water op elkaar. Corinna is wel de grootverdiener van de twee, die gaat als een tierelier met haar OnlyFans, zo haalde ze meer dan 1 miljoen dollar op in twee dagen. Wij denken dat Courtney die cijfers kan overtreffen, maar ze blijft wel lekker klassiek op deze manier. Dat siert haar wel vinden wij. Of het een kwestie van tijd is weet niemand, wij zijn nog wel even zoet met haar huidige Instagram plaatjes. Wat zeggen jullie, verloren zusjes of lookalikes?
Delen met
Ook interessant