10 random feitjes over… de niet monogame Scarlett Johansson

Ze is bekend van haar rollen in de Marvel films en op dit moment wachten we met smart op haar acteerwerk in de film Black Widow die in mei 2021 uitkomt. Een ding is zeker, Scarlett Johansson is altijd een genot om naar te kijken. Hopelijk ook in de nieuwe film Bride die gebaseerd is op de horrorklassieker: The Bride of  Frankenstein.

#1 Twinning is winning

Ja je leest het goed. De bloedmooie actrice is een tweeling. Helaas is het een tweelingbroer voor diegene die hoopte op een look-a-like van Scarlett. Wel heeft ze een oudere zus, Vanessa.

#2 Huil kind

Als klein kind wist de half Deense Scarlett al dat ze actrice wilde worden. Om te oefenen ging ze daarom altijd nep huilen als ze in de spiegel keek. Over toewijding gesproken.

#3 Enorme borsten

Zoals Eva Jinek ooit schreeuwde “Ik zie je borsten” voor de uitzending van het NOS nieuws, omdat ze dacht dat haar moeder dit zou zeggen. Dit overkwam Scarlett Johansson zelf ook toen ze op een gigantische billboard stond. Zoals ze zelf zei: “Ik reed door Los Angeles en ik kijk omhoog en zie de grootste foto van mezelf die ik ooit in mijn leven heb gezien op een enorm billboard. Ik schreeuwde en trapte op de rem. Ik kon het niet geloven. Het is heel vreemd om mijn decolleté zo groot te zien, zo groot als een brontosaurus. Mijn borsten waren enorm.”

#4 Veel te knap

De actrice deed auditie voor de rol van Lisbeth Salander in The Girl with the Dragon Tattoo. Ze werd echter niet gekozen voor de rol, de producers vonden haar namelijk veel te aantrekkelijk voor de rol. Best een groot compiment dus. Maar hoe voelde Rooney Mara zich? Zij kreeg namelijk de rol…

#5 Monogamie

Scarlett is twee keer getrouwd geweest. Eerst met hunk Ryan Reynolds en daarna met Romain Dauriac. In interviews heeft ze wel eens laten weten dat ze monogamie iets heel moeilijks vindt. “Ik denk dat het idee van een huwelijk heel romantisch is; het is een mooi idee en in de praktijk kan het iets moois zijn. Maar ik denk niet dat het normaal is om een ​​monogaam persoon te zijn.” Mocht ze in de toekomst dus weer trouwen, niet getreurd. Je maakt nog steeds kans op een vrijpartij.

#6 Scarlett Johansson hartje Gouda

Nee niet de stad in Nederland, maar wel het product hiervan. De actrice is namelijk gek op Goudse kaas. Verder houdt ze er op roken en intens kaas vreten na, een gezonde levensstijl op na.

#7 Dermatoloog

Als het haar niet was gelukt om actrice te worden, dan was ze 100 procent zeker dermatoloog geworden. Ze heeft namelijk uren naar medische documentaires gekeken en ze helpt zelfs vrienden om huidaandoeningen te genezen.

#8 Grootste angst

Ze is enorm bang voor kakkerlakken. Toen Scarlett nog klein was werd ze wakker met een kakkerlak op haar gezicht. Sindsdien kan ze de smerige beesten niet meer verdragen. Wat wij best kunnen begrijpen naar zo’n ervaring. Gatvurdammuh.

#9 Alleen thuis

We komen weer in de tijd van kerstfilms. Dat betekent: Home Alone! Maar kijk eens goed bij het tweede deel van de filmreeks. Daar vervulde onze Johansson namelijk een rol in. Als Molly Pruitt, de oudere zus van Alex.

#10 Inspiratiebron van Katy Perry

We kennen de hit van Katy allemaal wel. I kissed a girl. Maar wisten jullie ook dat dit over Scarlett Johansson ging? Perry vertelde in Steppin ‘Out in 2008 dat ze door een tijdschrift bladerde toen ze een foto van Scarlett tegenkwam en ze behoorlijk gecharmeerd was. Ze zei ”Ik was toen bij mijn vriend en ik zei tegen hem: ‘Ik ga niet liegen: als Scarlett Johansson de kamer binnenkwam en met me wilde zoenen, zou ik het doen.'”

Vorige edities gemist? Bekijk hier:

Deel 1
Deel 2
Deel 3
Deel 4
Deel 5

 

 

Reageer op artikel:
10 random feitjes over… de niet monogame Scarlett Johansson
Sluiten