Jaarlijkse FHM-favoriet Camille Hulspas doet ieder mannenhart op hol slaan

jun 08 2023, 18:00 Girls
352149383 188194390871362 3849393521464013146 nheader
‘Hi, is dit NASA? We willen graag een melding doen van buitenaards leven.’ We hebben een dame gevonden die simpelweg onmogelijk van deze aarde kan komen. Camille Hulspas blijkt gewoon een mens van vlees en bloed, al geloven we er stiekem niks van. Goed, ervan uitgaande dat onze vermoedens onjuist zijn, laten we jullie gewoon even kennis maken.
Deze onredelijk wonderschone vrouw heeft dit jaar plekje 133 in de gloednieuwe FHM500 te pakken, daarnaast staan er nog 499 andere prachtvrouwen in die je allemaal in huis kunt halen. Niet de mensen dan, maar wel het blad. Bestel hem hier!

Camille Hulspas

AI heeft officieel zijn intrede gemaakt in de wereld der fotografie. Iedereen met Photoshop kan nu zonder problemen wat onzin intikken en het programma gaat het binnen no-time in elkaar zetten. Soms hebben we moeite om nep van echt te onderscheiden, maar vaak kun je het wel redelijk inschatten. Trump in een boks-gevecht met een pepperoni pizza is gewoon niet heel erg geloofwaardig. Wat misschien wel nog ongeloofwaardiger is, is dat Camille gewoon op de foto gaat en dat die foto’s er dan zo feilloos uit komen te zien. ‘Create a photorealistic blonde angel with world’s most intense green eyes’, zou de AI-opdracht klinken.
Camille blijkt zelfs zo mooi dat ze haar geld ermee verdient, ze is namelijk fotomodel. Dat ze mooi is kunnen we allemaal zien, maar om succesvol model te worden moet je nog wel wat meer kunnen. Je bent zakenvrouw, moet jezelf verkopen, met de juiste mensen in zee gaan en kan zomaar ineens binnen een uur met je hele hebben en houden in een trein zitten naar Innsbruck voor een shoot bovenop een besneeuwde berg in niks anders dan lingerie. Dat scenario hebben we maar zelf bedacht, maar je moet wel stevig in je schoenen staan.

The best things in life come in pairs

Nu hebben we heel goed nieuws voor je, zo is er niet één Hulspas, maar ook nog een tweelingzusje. Waar de wereld dit aan te danken heeft weten we ook niet. We bieden alvast onze excuses aan aan de Olsen twins, maar deze twee prachtige dames hebben namelijk een nóg betere claim to fame. Britt Hulspas staat dit jaar even niet in de FHM500, maar als jullie volgend jaar even flink stemmen komt dat helemaal goed. In het blad staan nog veel meer bloedmooie zusjes, haal hem hier in huis en geniet!
Delen met
Ook interessant