Alli Martinez komt letterlijk van een andere planeet

nov 04 2023, 10:01 Girls
315010671 140166335194278 6230046187307517667 n
"Jupiter is vanaf de zon berekend de vijfde en tevens grootste planeet van het zonnestelsel", even wat informatie over ons zonnestelsel. Wat heeft dit met een knappe vrouw te maken, hoor ik je al denken. Nou, de knapperd waar je zometeen een schitterende selectie foto's van gaat bekijken is afkomstig van deze planeet. En ze is praktisch haar hele leven al model. We maken het nu misschien wat moeilijk, maar eigenlijk is het allemaal niet zo ingewikkeld: haar wiegje stond in Jupiter, Florida. Heerlijk Amerikaans om een plaatsnaam zo te noemen, maar het schept wel een hoop verwachtingen. Tja, en je kan er moeilijk omheen, want Alli Martinez heeft daar helemaal de vruchten van geplukt.
Een oordeel dat vrij gemakkelijk te vellen is na het bekijken van haar foto's. Als je uit Jupiter komt dan heeft Moeder Natuur in ieder geval op de juiste plek gestaan. Zelf is Alli ook het liefst in Jupiter, in een interview met Southern Influenced zei ze dan ook: "Na mijn modellenwerk keer ik het liefst zo snel mogelijk terugkeert naar het strand van Florida." Dit meisje uit Jupiter voelt altijd dat het zuiden haar roept, oost, west, Florida is voor haar the best. En ze draait al even mee als model. Ze werd al vroeg ontdekt als model, maar ze begon pas echt met het modellenwerk als 18-jarige.
Mevrouw is trots op haar roots. Een echte Jupiteraanse dame, zo noemt ze zichzelf althans. Dat plaatsje blijft voor haar altijd haar ‘kleine paradijs’. Vrijwel altijd mooi weer, de blauwe zee, het liefst wil ze een eeuwigheid daar blijven. Je vraagt je bijna af of ze een geheime kracht bezit die alleen de bewoners van Jupiter hebben. Als je op haar persoonlijke Instagram-pagina kijkt moet je dan ook uitkijken dat je niet verdrinkt. Je houdt nog net je koppie boven water, want je wordt direct overladen met schitterende foto’s van Alli.
Delen met
Ook interessant