Geraldine steelt de show op Televizier-Ring Gala met supersexy jurk

Redactie 12 okt 2018 Girls

Zo hallo jongens en meisjes. Gisteravond vond het altijd gezellige Televizier-Ring Gala plaats, waarbij de prijzen worden uitgereikt in televisieland. Daar kijken wij dit keer met bovengemiddelde interesse naar, al is het maar voor de jurk van Geraldine.

Even dikke vette props hoor, want potjandozie nog aan toe, wat zit die jurk haar gegoten. Kijk nou toch eens even jongens.

View this post on Instagram

❤️ Wauw. Wat een avond. Zo trots dat ik tussen @chantaljanzen.official en @evajinekofficial mocht staan dit jaar. Dat ik door jullie. Alle stemmers. Ben uitgeroepen tot een van de 3 beste presentatoren. Mn werk is fantastisch. Met dit jaar zulke prachtige programma’s. @trippersnl @3opreis_insta Je zal het maar zijn. Misbruikt. Verkracht of niet. Ik ben zo dankbaar dat ik dit mag maken. Gisteravond voelde ik mij een prinsesje door het GEWELDIGE werk van @tommydriessen die samen met @evanodesign in 1! week tijd deze jurk hebben gemaakt. Make up door @kimmbakkers haar door @remarcable2304 💜 Love jullie! ❤️ 📸 door @michaelgraste

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper) on

Ja, daar worden we een beetje stil van hè. Eigenlijk moeten we Tommy Driessen en Ellen van Os bedanken, want zij hebben deze jurk even in slechts een weekje tijd in elkaar geflanst. Heldendaden. Lekker gewerkt Tom en El!

Geraldine was genomineerd voor de zilveren Televizierster voor beste presentatrice, maar die moest ze net als andere genomineerde Ev Jinek helaas aan Chantal Janzen laten. Voor ons blijft ze de winnaar van de avond. Maar er waren er meer! FHM500 nummer 1 Shelly Sterk bijvoorbeeld had ook wat bijzonder fraais uit de kast getrokken.

View this post on Instagram

Sjieke jurk aan en gaan met die banaan! 🍌 @edwin_oudshoorn @edwinsmulders @visagiste_linseyvvlijmen

A post shared by Shelly Sterk (@shellysterk) on

En anders kunnen we altijd genieten van de verschijning van Jennifer Hoffman.

View this post on Instagram

Couture met een ziel. EN ZAKKEN!! 🔥☄️💥@ronaldvanderkemp En @claytonleslie “Make-up Magician” 🙌🏻 #helden #sustainablehighfashion #madefromleftovermaterials #thedressnotme #morepocketsplease #neversaynotopockets #pocketsareawesome #televizierring2018

A post shared by Jennifer Hoffman (@jennifermaryhoffman) on

Helaas ging ook bij haar de Televizierring aan haar neus voorbij, want de Luizenmoeder moest het afleggen tegen Beau Five Days Inside (die hebben wij ook effe gemist). Fijne vent Kaj Gorgels viel wel in de prijzen, want hij pakte zeer terecht de prijs talent van het jaar.

Reageer op artikel:
Geraldine steelt de show op Televizier-Ring Gala met supersexy jurk
Sluiten