FHM Meets technovlinder Kaj Gorgels

Redactie 9 aug 2018 Entertainment

Een tijdje geleden vroegen we Kaj Gorgels al naar zijn top-5 mooiste vrouwen van Nederland, maar er was nog veel meer om te bespreken met deze fijne baas. Kun je de viral van de technovlinder nog herinneren? 

Technovlinder

Daar is het eigenlijk allemaal mee begonnen, want Kaj werd echt heel bekend als de man achter de hilarische Kaj’s Typetjes, waarbij hij allerlei gekke fictieve figuren nadoet. Van schorre Gerda tot de plantenliefhebbende Kees. Deze gast schudt ze allemaal uit z’n mouw. Serieus ziek grappig,  en nog steeds laat ‘ie met enige regelmaat de tranen over onze wangen biggelen. De vlam sloeg pas echt in de pan toen hij de Technovlinder lanceerde. “Die video heb ik toen op een dinsdagavond gewoon nog effe snel geüpload. Ik vind internetruzies heel interessant. Mensen die elkaar verrot schelden op internet terwijl ze elkaar niet kennen, dan pak ik echt popcorn. Toen was er een soort ruzie tussen twee technogroeperingen en daar is de technovlinder uit ontstaan.”

Tempation Island

Verder hebben we het nog even over Expeditie Robinons, waar hij in 2016 de finale haalde en natuurlijk praten we ook nog even over Temptation Island, wat hij tegenwoordig op Videoland samen met Yolanthe presenteert: “Ik vind het wel mooi dat mensen zeggen van: Wij gaan hierheen om onze relatie te testen. Maar feit blijft natuurlijk dat de situatie waarin je daar wordt gestopt, is niet perse iets wat je in het dagelijks leven tegenkomt. Dus jezelf zo op de proef stellen, dat zou in mijn ogen helemaal niet hoeven, want het is natuurlijk volkomen normaal dat je als man zijnde redelijk opgewonden raakt als er vier vrouwen halfnaakt tegen je staan aan te rijden.”

Check het hele interview met Rotterdamse eindbaas Kaj Gorgels hieronder. Heerlijke vent is het toch! Opdat hij nog veel mooie dingen in de toekomst mag maken, want deze man is een blijvertje op onze beeldscherm.

Reageer op artikel:
FHM Meets technovlinder Kaj Gorgels
Sluiten