De afgelopen weken was  De Luizenmoeder het programma dat de klok sloeg in televisieland. De laatste aflevering scoorde maar liefst 3,2 miljoen kijkers! Hartstikke leuk en ook grappig, maar wij keken toch vooral voor Jennifer Hoffman. De blonde actrice en nummer 98 uit de FHM500 speelde de hoofdrol in de gortdroge comedyserie en we zullen haar missen op de zondagavond. Gister was ze voor ‘t laatst te zien en dat is spijtig, want Jen mag altijd over onze beeldbuis dartelen. 

Gelukkig blijft ze nog wel lekker actief op Instagram, iets wat wij niet erg vinden. Acteren is zeker niet de enige kwaliteit die Jennifer Hoffman heeft. Als we haar Instagramwall bereiken, blijven we maar scrollen. Verslaafd en verliefd bij elkaar zijn we aan- en van haar. Dat is ook hartstikke logisch. Met een dosis goede humor en van die prachtige blauwe ogen, kunnen we niets anders.

Als je echt geen genoeg kan krijgen van onze Jennifer, momenteel draait de film ‘Mannen van Mars’ in de bios. Speelt ze ook een rolletje in. Mocht je die effe overslaan, dan kun je vast wel uit de voeten met onderstaande foto’s die Esquire afgelopen jaar van haar schoot. Beauty!

Openingsfoto: Dario & Misja / Instagram