SHELLY STERK IS MOOISTE VROUW VAN NEDERLAND 2018

Redactie 24 mei 2018 Girls

De servers dampen nog na van de honderdduizenden stemmen, maar we zijn eruit en de winnares van de FHM500 is bekend. De Mooiste Vrouw van Nederland van 2018 is geworden… Shelly Sterk! In een afgeladen The Butcher Social Club in Amsterdam maakte hoofdredacteur Chris Riemens samen met de winnares van vorig jaar Nochtli, bekend dat de blondine er met de hoofdprijs vandoor gaat.

Bloemen, champagne en een TABAC-pakket, wat een feestelijke avond is het in de The Butcher Social Club, met Shelly als stralend middelpunt. De blondine vergaarde bekendheid als presentatrice van RTL Boulevard, Galileo en is tegenwoordig het gezicht van SBS Shownieuws. Daarnaast zullen velen Shelly Sterk herkennen van Expeditie Robinson, het survivalprogramma van de sterren waarin ze het ver schopte.

Shelly Sterk wint FHM500

Shelly: ‘Toen ik hoorde dat ik had gewonnen dacht ik: Wauw, serieus? Ik vind het een onwijze eer om tussen het rijtje mooie namen te staan van voormalige winnaressen van de FHM500. Het is heel erg cool, maar ook wel een beetje gek om jezelf daar tussen te zien staan.’ Shelly is de opvolgster van fitnessmodel Nochtli Peralta Alvarez, die vorig jaar met de overwinning aan de haal ging. Andere voormalige winnaressen van de FHM500 zijn onder andere Doutzen Kroes, Tess Milne en Kim Feenstra.

Hoofdredacteur FHM Chris Riemens: ‘Ik vind Shelly een geweldige keuze als nummer 1 van de FHM500. Ze is een frisse verschijning in televisieland. Shelly is natuurlijk een prachtige vrouw, maar is ook spontaan, enthousiast en grappig. Allemaal factoren die mannen belangrijk vinden in een vrouw. Ze is het type girl next door. Dat maakt haar benaderbaar en bereikbaar en ik denk dat dit naast haar sprankelende uiterlijk één van de redenen is dat ze door onze lezers is verkozen tot nummer 1 in de FHM500.’

Shelly Sterk Mooiste Vrouw van Nederland
Foto: Cooper Seykens / FHM

De ranking van de FHM500 wordt bepaald aan de hand van drie factoren: stemmen via social media, keuze van de FHM-redactie en de stemmen via FHM500.nl. In totaal is er meer dan 800.000 keer gestemd op FHM500.nl, waarvan meer dan 100.000 stemmen via Facebook, Twitter en Instagram.

Mooiste Sportvrouw & Social Media prinses

Naast de Mooiste Vrouw van Nederland werden op de feestelijke avond in The Butcher Social Club in Amsterdam nog drie awards uitgereikt. De Mooiste Social Media Prinses ging naar zangeres & vlogger Famke Louise, terwijl Olympisch kampioene 1.000 meter shorttrack Suzanne Schulting de prijs voor Mooiste Sportvrouw van Nederland in ontvangst mocht nemen.

GOLD!!!!!!!! #OLYMPICS

A post shared by SUZANNE SCHULTING ? (@suzanneschulting) on

TABAC Gent of the Year-Award

Dit jaar werd er voor het eerst ook een man in het zonnetje gezet in de vorm van de TABAC Gent of the Year-award. Valerio Zeno, Arjen Lubach, Joel Beukers en Ruben Nicolai waren de genomineerden, maar fitnessgoeroe en internetfenomeen Joel Beukers mocht de award in ontvangst nemen, na met overmacht de verkiezing te hebben gewonnen. ‘Dit is wat je noemt pure winst. Ik wil al mijn groeimaten bedanken voor het stemmen. Ik ben heel blij met de award voor Gent of the Year. We gaan met z’n allen voor goud en morgen ga ik weer die hele tent afbreken’, aldus Beukers.

Gratis FHM500

Het FHM500 magazine met de sexy fotoshoot met winnares Shelly Sterk  is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar via Wehkamp.nl waarbij je het blad gratis krijgt bij aankoop van een TABAC-product naar keuze. Verder is het magazine vanaf maandag verkrijgbaar bij Etos, DA en de plaatselijke drogisterijen. Haal ‘m snel in huis!

Reageer op artikel:
SHELLY STERK IS MOOISTE VROUW VAN NEDERLAND 2018
Sluiten