Game of Thrones onthult maand van de release van het laatste seizoen

Redactie 29 jan 2018 Entertainment

Het was een tijdje stil rondom Game of Thrones, maar het aftellen kan officieel beginnen want de maand van de release is bekend! Lange tijd verkeerden we in de veronderstelling dat we nog wel een tijdje met een slaapzak voor de deur konden wachten op de eerste aflevering, maar we hebben goed nieuws, want het laatste seizoen begint een paar maanden eerder dan verwacht.

Maisie Williams, die je kent als Arya Stark heeft, al dan niet per ongeluk, de releasedatum van het achtste seizoen van Game of Thrones verklapt in een interview met Metro. “In december waren de opnames een wrap en de eerste aflevering van seizoen 8 staat gepland voor april 2019. Er gaat heel veel tijd zitten in de edit en bewerking. Die tijd hebben we nodig, want het laatste wat je wilt is het afraffelen. We zijn het aan onze fans verplicht om dit laatste seizoen op de top van onze kunnen te presteren.”

Dus ja, we moeten nog zo’n 15 maanden wachten, maar gezien de teksten van Maisie wordt dat het wachten wel meer dan waard. We weten in elk geval al dat kosten noch moeite worden gespaard. Betekent tegelijkertijd ook dat we ons nog heel lang kunnen verheugen. We kunnen zelfs helemaal opnieuw beginnen om helemaal goed voorbereid aan de start van het laatste seizoen van Game of Thrones te verschijnen.

Maisie Williams aka Arya (foto: HBO)

Vriendschap

Als je de social media van de acteurs een beetje volgt dan zie je dat de cast van Game of Thrones erg goed met elkaar omgaan. Maisie: “Het zal vreemd zijn om de cast niet meer zo regelmatig te zien. We kunnen het allemaal zo goed met elkaar vinden en zijn een erg hechte groep. Ik hoop dat Arya vrede vindt. De gebeurtenissen die zij heeft meegemaakt hebben haar bitter, verwrongen en agressief gemaakt. Ik hoop dat ze haar ware zelf kan vinden, de woede en wraak los kan laten en weer gelukkig kan worden.”

We zijn heel erg benieuwd hoe dit gaat aflopen. Houd in gedachte dat George R R Martin een bitterzoet einde heeft beloofd. Nog 15 maanden…

Foto: HBO

Reageer op artikel:
Game of Thrones onthult maand van de release van het laatste seizoen
Sluiten