Fightworld over vechtsporten van over de hele wereld is nu te bingewatchen op Netflix

redactie 12 okt 2018 Entertainment

Netflix maakt veel fijne series die onze bingewatch-hartjes sneller laten kloppen. Zo ook Fightworld, deze serie kun je vanaf vandaag bewonderen op het streamingsplatform. Ideaal om het weekend mee door te komen. Voor alle liefhebbers van vechtsport is dit een absolute must see. Allerlei vechtsporten uit verschillende culturen komen langs. Van Krav Maga tot Muay Thai boxing. 

Netflix vroeg Frank Grillo om de serie te gaan presenteren. Da’s niet zo raar, want de acteur is een enorme vechtsportfanaat. Grillo  speelde eerder een sterrenrol als Crossbones in Captain America: Civil War. Hij gaat in deze spiksplinternieuwe serie die hele wereld over. Zo checkt hij de vechtsporten van Israël, Thailand, Senegal, Mexico en Myanmar. Hij verdiept zich in de verschillende vechtsporten en gaat opzoek naar mooie verhalen van de sporters zelf. Het totaal levert een bijzondere, wetenswaardige serie op waarin je een nieuw beeld krijgt van verschillende sporten waarvan je wellicht nog nooit gehoord hebt.

Waarom vechten we?

Fightworld geeft antwoord op de vraag waarom wij mensen nou eigenlijk vechten. Het antwoord op deze vraag roept soms veel emoties op bij de vechters. Iedereen heeft een persoonlijke reden. Het respect van Frank Grillo voor de vechtsporters zorgt ervoor dat de sporters hem in vertrouwen nemen en hem van alles vertellen over hun wereldje.

De serie is vanaf vandaag te zien op Netfix.

 

Manners

Reageer op artikel:
Fightworld over vechtsporten van over de hele wereld is nu te bingewatchen op Netflix
Sluiten