Dit kun je de rest van oktober nieuw op Netflix verwachten

redactie 11 okt 2018 Entertainment

FHM gaat weer voor jou op zoek naar de meest interessante films en series op Netflix. Zo hoef jij niet meer uren te gaan zoeken op Netflix. Handuuug. Voor de komende weken hebben we weer een paar gave films en series voor jou in de aanbieding. Zet het bier alvast maar koud!  

Django Unchained – 18 oktober

Deze ijzersterke film van Tarantino is een Western vol met actie zoals alleen Tarantino dat kan maken. De film speelt zich af in het Mississippi van de negentiende eeuw waarin de slavenhandel in de V.S. floreert. De lovers Django en Broomhilda, worden daardoor uit elkaar gedreven. Django wordt echter bevrijd door een eigenaardige premiejager, ene Dr. King Schultz. Samen met hem gaat hij opzoek naar Broomhilda. Sterrenrollen zijn er voor Jamie Foxx, Christoph Waltz en Leonardo DiCaprio. Een must see.

Daredevil – 19 oktober

Het derde seizoen van deze Marvelserie komt er nu toch eindelijk aan. We hebben er 2 jaar op moeten wachten. De strijd van strijd van Matthew Murdock gaat verder. We leren zijn duistere kant kennen. De liefhebbers van superheldenfilms gaan hier zeker weer van smullen. Maar liefst 13 afleveringen worden ons voorgeschoteld. Eetsmakelijk maat.

Hip-Hop Evolution –  19 oktober

In deze interessante muziekdocumentaireserie gaat de Canadese rapper en presentator Shed Kabango in gesprek met invloedrijke collega-rappers, dj’s en platenbonzen. Het uitgangspunt is de hip-hop-evolutie die plaats vond tussen de jaren zeventig en negentig.  Deze serie is voor iedereen tof, die zich ook maar een beetje interesseert in dit muziekgenre.

Haunted –  19 oktober

In deze nieuwe serie op Netflix vertellen gewone mensen verhalen aan hun familie en vrienden angstaanjagende  verhalen over hun verleden, deze angstaanjagende, waargebeurde verhalen worden nog eens versterkt door de ijzersterke reconstructies die je de stuipen op het lijf jagen.

Making a Murderer  – 19 oktober

Het langverwachte tweede seizoen van de immens populaire serie komt er dan nu toch eindelijk aan.  In het tweede deel van de Emmy Award-winnende documentaireserie volgen filmmakers Laura Ricciardi en Moira Demos  opnieuw de jongens. Dit keer ligt de focus op het diepgaande onderzoek dat wordt gehouden nadat Steven Avery en medeverdachte Brendan Dassey schuldig zijn bevonden. Zal het recht zegevieren?

Terrorism Close Calls – 26 oktober

Deze vette documentaireserie debuteert eind oktober op Netflix. De serie focust zich op terroristische acties die worden tegengewerkt door contraspionagediensten. In ieder aflevering wordt er een terroristisch complot behandeld dat net op tijd kon worden tegengewerkt. Pittig spannend dus. Meestal lees je alleen over de terroristische aanslagen die wel geslaagd waren, deze serie is dan ook uniek.

Geen trailer beschikbaar.

Reageer op artikel:
Dit kun je de rest van oktober nieuw op Netflix verwachten
Sluiten