Fury en Wilder gaan vechten om met Anthony Joshua in de ring te mogen stappen

redactie 10 okt 2018 Entertainment

Al lange tijd zitten boksfans over de hele wereld te smachten naar het idee dat Anthony Joshua en Deontay Wilders samen de ring in stappen om een potje te boksen. Nu lijkt dat titanengevecht een stapje dichterbij te zijn. Eerst gaat Wilder namelijk klappen uitwisselen met Tyson Fury. De fans is beloofd dat de winnaar van dat gevecht het op mag nemen tegen Anthony Joshua.

Record van 40-0

Dat betekent dat Tyson Fury ook nog in de game is om te vechten tegen Anthony. Fury mag met z’n 27-0 record niet onderschat worden. Toch zeggen de meeste vechtsportexperts dat ‘ie het onderspit zal delven tegen Wilder die een record heeft van 40-0. Fury heeft sinds z’n comeback in de bokswereld namelijk nog niet veel wedstrijdjes gebokst. Maar ja, je weet het nooit. Wie weet bokst ‘ie het wel voor elkaar (pun intended).

20 KO’s

De toekomstige knokpartij met Anthony, die een record heeft van 21-0, waarvan twintig KO’s, belooft dus hoe dan ook een megagevecht te worden. Het gevecht Fury vs Wilder zal op 1 december gehouden worden in Los Angeles. Een gevecht om naar uit te kijken dus, want daar wordt bepaald wie het tegen zwaargewicht Anthony Joshua op mag nemen.

Reageer op artikel:
Fury en Wilder gaan vechten om met Anthony Joshua in de ring te mogen stappen
Sluiten