FHM Shoots-vriendinnen wederom ruimschoots vertegenwoordigd in FHM500

De leukste dames van het land vind je natuurlijk terug in onze FHM500. Die is trouwens uit, mocht je dat niet hebben meegekregen. Maar de állerleukste dames van het land, verdienen een plekje in onze FHM Shoots-rubriek. Dan heb je het echt lekker voor elkaar. Uiteraard misstaan die dames ook niet in de FHM500. Dit zijn tien FHM Shoots-dames die de lijst dit jaar sieren.

1. Nina Warink

Nien brak door op YouTube en is inmiddels booming op alle sociale media. Haar TikTok moet je volgen. Er komen geregeld lekkere recepten, die ze bundelde in haar kookboek, of coole partytricks voorbij. Vorig jaar had Nina groot nieuws: zij en Kalvijn gaan trouwen! Feest!

FHM Shoots
Foto: Annick Meijer

2. Donna Ubags

Het kan niet lang meer duren voordat Donna haar naam gaat vestigen als absolute BN’er. Donna is niet alleen een knappe dame, ze timmert ook hard aan de weg als journalist en fotograaf.

FHM Shoots
Foto: Peter Dijs

3. Victoria Koblenko

Some things never get old. Zo zullen wij ook niet snel genoeg krijgen van Victoria. Wij krijgen nog steeds geen genoeg van haar shoot uit 2021. Maar Vic, zullen we er anders gewoon nog eentje doen?

FHM Shoots
Foto: Roger Neve

4. Lotte van Leeuwen

Lotte tilt haar hardloopgame naar een steeds hoger level. Vorig jaar haar eerste marathon, dit jaar won ze haar eerste wedstrijd. Kijken we ook weer niet van op, want Lot is een winner in life.

FHM Shoots
Foto: Russell Pearson

5. Yasmin Karssing

Yasmin is de belichaming van een multimediatalent. Ze acteert, fotografeert, regisseert, presenteert en doet modellenwerk. Sinds haar rol in de film Renesse zijn wij al fan van Yazzie en daar is jaren later niks aan veranderd.

FHM Shoots
Foto: Romy Treebusch

6. Katja Schuurman

De crush van je vader en nu ook van jou. En de volgende generatie staat waarschijn- lijk nog steeds voor Katja in de rij. Ze zeggen dat onkruid niet vergaat, maar Katja bewijst dat schoonheid ook eeuwig is.

FHM Shoots
Foto: Jasper Suyk

7. Sophie van Schoonhoven

Sophie is maar liefst 15 keer verhuisd dus maakten we hier in de FHM500 een mooi extra thuis voor haar vrij. Wat ons betreft blijft deze bloed- mooie lachebek hier wél een tijdje wonen!

FHM Shoots
Foto: Russell Pearson

8. Laura Celia Valk

Graag geziene gast in FHM Shoots en in onze lijst der lijsten. In vijf noteringen stond ze nog nooit lager dan de top-200. Dan ben je objectief gezien gewoon een van de mooiste vrouwen van ons land.

FHM Shoots
Foto: Russell Pearson Foto: Russell Pearson

9. Demi Loo

Deze Limburgse schone, gekroond tot FHM Buurmeisje van 2022, droomt ervan om de wereld te ver- kennen als model, hairstyliste en visagiste is ze klaar om haar stempel te drukken op de beauty-industrie.

FHM Shoots
Foto: Russell Pearson

10. Indy Mende

Een graag gezien model tijdens onze FHM Shoots en wij hoeven niet meer uit te leggen waarom. Beelden kunnen niet spreken, maar deze zeggen wat ons betreft toch echt wel genoeg.

FHM Shoots
Foto: Russell Pearson

Wil je nu nog meer van dit soort schitterende plaatjes zien? Bestel dan hier effe de FHM500 nu het nog kan!

Reageer op artikel:
FHM Shoots-vriendinnen wederom ruimschoots vertegenwoordigd in FHM500
Sluiten