Jandino Asporaat over zijn favoriete website, cabaretier en lichaamsdeel

redactie 13 dec 2018 Entertainment

Jandino Asporaat doet van alles wat, zo is hij presentator, acteur en zanger. Maar bovenal is de in Willemstad geboren Jandino fulltime grappenmaker. Dat merkten ook wij tijdens het opnemen van een nieuwe episode van ‘De Favorieten Van’. Licht natuurlijk ook wel een beetje aan onze vraagstelling, zo vroegen we hem onder andere naar zijn favoriete website, scheldwoord en lichaamsdeel.

Bon Bini Holland 2

Ook hadden we het met de komiek over zijn nieuwe film: Bon Bini Holland 2. In de film die inmiddels in de bioscoop te zien is spelen onder andere Liliana de Vries en, je raadt het al, Jandino Asporaat. Zijn er dan maar zo weinig rollen in deze film? Nee, maar een groot deel van de eigenaardige karakters in de film wordt gespeeld door Jandino zelf. Denk aan de ietwat racistische Gerrie, de Turkse kleermaker Ahmet en legendarische nepnagelkoningin Judeska, die nog altijd bij fastfoodketen FC Kip in dienst is.

Jandino’s favorieten

Niet geheel verrassend komt Bon Bini Holland 2, nadat wij hem er even aan helpen herinneren, voor in zijn opsomming van favoriete films. Dit samen met Black Panther, die tevens zijn favoriete superheld is want ‘hij heeft dezelfde kleur’. We willen natuurlijk niet alles vertellen wat energiebom Jandino verteld heeft, dus check hier De Favorieten van Jandino Asporaat zelf.

Reageer op artikel:
Jandino Asporaat over zijn favoriete website, cabaretier en lichaamsdeel
Sluiten