Het tweede seizoen van The Punisher verschijnt over een maand op Netflix

redactie 13 dec 2018 Entertainment

De film- en serieaankondigingen vliegens ons om de oren. 2019 gaat een prachtig jaar worden, zeker omdat het tweede seizoen van Marvel’s The Punisher in januari al online komt te staan. Netflix maakte het nieuws bekend in een korte teaser. En ook bij Marvel kwam er witte rook uit de schoorsteen.

Dat er een tweede seizoen van de serie uit zou komen wisten we natuurlijk al een eeuwigheid. Ons geduld werd flink op de proef gesteld, dus dit is een hele bevrijding. Er waren natuurlijk wel allerlei geruchten over een eventuele releasedatum. Gelukkig hebben wij geleerd ons daar niet aan vast te klampen, je wilt niet teleurgesteld worden.

Het einde van het eerste seizoen was eigenlijk al een mooi einde. We hebben dan ook niet echt een idee hoe ze het gaan voortzetten. Wat we wel weten, is dat er nieuwe castleden zijn bijgekomen Josh Stewart, Floriana Lima en Giorgia Whigham.

Vorige seizoen

The Punisher gaat over ene Frank Castle. Deze gast wordt achtervolgd en opgejaagd na de moord op zijn familie. Gaandeweg verandert hij in een gevreesde burgerwacht. Frank maakt gebruik van gevaarlijke, dodelijke methodes om de criminaliteit te bestrijden. Castle raakt bekend in de onderwereld onder de naam “The Punisher”, een verloren dude met veel verdriet die voor niets en helemaal niemand uit de weg gaat.

Het nieuwe seizoen verschijnt in januari op Netflix, de exacte datum weten we nog niet.

IGN

Reageer op artikel:
Het tweede seizoen van The Punisher verschijnt over een maand op Netflix
Sluiten