Fabinho krijgt peperdure Rolex cadeau van een fan na debuut in Saudi-Arabië

Het is je vast niet ontgaan dat veel voetballers er deze transferperiode voor kiezen om hun talenten voortaan te laten zien in Saudi-Arabië. Dat doen ze echt niet vanwege de historische voetbalcultuur van het land of voor het lekkere eten in Saudi-Arabië. Nee, ze gaan lekker hun zakken vullen. Fabinho maakte gisteravond z’n debuut in Saudi-Arabië en kreeg van een random fan een peperdure Rolex cadeau.

Rolex

Dit gaat wel heel ver hoor. Fabinho deed gister voor het eerst mee met zijn nieuwe club Al-Ittihad FC in de uitwedstrijd tegen Al-Raed. Al-Ittihad FC versloeg Al-Raed met 0-3 en Fabinho speelde een puike wedstrijd op het middenveld. Een random supporter van Al-Ittihad FC was zo blij met de debutant, dat hij hem na de wedstrijd besloot op te wachten. Hij greep de arm van Fabinho vast en voordat de Braziliaan het doorhad, had hij een peperdure Rolex om z’n pols hangen.

Oeps

De ongemakkelijkheid druipt van het filmpje af. Fabinho is met stomheid geslagen door het geschenk van de zeer waarschijnlijk steenrijke supporter. ‘Serieus? Meen je dit nou?’, zegt Fabinho tegen de fan. Nadat Fabinho de man hartelijk heeft bedankt en weg wil lopen, blijkt dat het horloge niet heel strak was bevestigd. Het prestigieuze uurwerk stort meteen ter aarde en heeft z’n eerste krasjes waarschijnlijk al te pakken. Lullig natuurlijk, maar het levert wel hele vermakelijke beelden op.

Fabinho

Fabinho vond het deze zomer na vijf jaar Liverpool wel welletjes en volgde Cristiano Ronaldo, Karim Benzema en N’Golo Kanté richting Saudi-Arabië. Al-Ittihad FC betaalde een slordige 46 miljoen euro om de middenvelder los te weken bij Liverpool. Bij Al-Ittihad FC werd Fabinho zelfs de ploeggenoot van Benzema en Kanté. Bij elkaar opgeteld wonnen de drie sterspelers al zeven keer de Champions League. Toch geen misselijk teampje daar in het Midden-Oosten.

Reageer op artikel:
Fabinho krijgt peperdure Rolex cadeau van een fan na debuut in Saudi-Arabië
Sluiten