Mysteryland blijft niet achter en komt met eigen Basic Collection

Voortaan heeft elke Dj, goedlopend bedrijf en zanger het. Als we fan zijn of het er mega ver uitziet, dan dragen we het. We hebben het natuurlijk over merchandise producten. Festivals doen het steeds vaker, denk aan Awakenings en Tomorrowland. Aangezien het nu helemaal in is om basic outfits te dragen in combinatie met kleurrijke accessoires, heeft Mysteryland hier superslim op ingespeeld. Het komt met een basic collectie met daarin al je festival benodigdheden, inslaan!

Als je je nu bedenkt wat je allemaal nodig hebt als je naar een festival gaat, dan is dat zeker niet op een hand te tellen. We willen misschien wel een leuk petje mee, een zonnebril op en een shirt aan waarvan iedereen opkijkt.

Basic Collection

Noem het op en Mysteryland heeft het in zijn nieuwste collectie. Van een hoodie tot een pet en van een zonnebril tot een sleutelhanger. Alle items worden gekenmerkt door het logo van het grote festival. Misschien weet je wel wat dat is, namelijk een schattig vogeltje. Het komt subtiel terug in alle items, maar dat moet ook wel als je iets aanhebt van een bedrijf natuurlijk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mysteryland (@mysteryland_official)

Mysteryland

‘Yesterday is history, today is a gift and tomorrow is a mystery’, als je naar Mysteryland gaat dan zul je die zin zeker vaak voorbij horen en zien komen. Dit festival is er eentje waar je een breed scala aan muziekgenres vindt. Van Charlotte de Witte tot Kriss Kross Amsterdam, je zal alles voorbij zien komen. Het leuke aan het festival is dat je door die vele soorten muziek ook heel veel verschillende soorten mensen bij elkaar hebt. Aan het einde van zo’n festivaldag is er een eindshow en hier zal dan iedereen heen komen. Het maakt dan dus niet uit of je de hele dag naar hiphop of naar techno hebt geluisterd, in de avond kom je met z’n alle samen!

Dit jaar zal Mysteryland plaatsvinden van 30 augustus tot 1 september bij het Haarlemmermeer. De line-up van dit jaar? Nou, kijk zelf maar, dit wil je niet missen hoor!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mysteryland (@mysteryland_official)

Reageer op artikel:
Mysteryland blijft niet achter en komt met eigen Basic Collection
Sluiten