Er komt een Suits spin-off met Gina Torres als Jessica Pearson

Redactie 9 mrt 2018 Entertainment

Strak in pak met een niet te breken karakter, slim en innovatief, intimiderend en onoverwinnelijk. De personages in de serie ‘Suits’ wisten ons te grijpen en te intimideren met hun zakeninstinct. Miljoenen mensen raakte verslaafd aan de keiharde zakenwereld van de advocatuur in de tv-serie. Het leek er even op of er een einde zou komen maar gelukkig komt producent USA Networks toch nog met een achtste seizoen en een Suits spin-off.

De spin-off zal draaien rondom de advocate Jessica Pearson, gespeeld door Gina Torres, die we kennen van vorige seizoenen. *Spoiler* Jessica vertrok op het einde van het zesde seizoen maar keert nu dus weer terug met haar eigen serie.

Suits spin-off

De serie zal gaan over hoe Jessica Pearson de smerige spelletjes ontdekt van de Chicago zakenwereld. De spin-off zal geschreven worden door ‘Suits’ show creators Aaron Korsh en Daniel arkin. Daarnaast zal Gina Torres zelf ook mee produceren aan de serie. “Gina’s vertolking van Jessica Pearson als een van televisies sterkste en meest succesvolle zakenvrouwen, heeft een grote impact gehad op fans” zegt Chris McCumber, president Entertainment Networks NBCUniversal. “We kunnen niet wachten om dit volgende hoofdstuk in het ‘Suits’ universum te ontdekken samen met Jessica Pearson”.

Show creator Aaron Korsh had er het volgende nog over te zeggen: “Het was een ongelooflijk plezier om samen met Gina aan ‘Suits’ te werken voor zes jaar. Naast haar immense talent is ze een geweldige partner van de serie. Ik hoopte altijd nog een keer met haar samen te kunnen werken. Dan Arkin en ik zijn USA en UCP erg dankbaar dat we dit volgende avontuur mogen aangaan. De nieuwe spin-off heeft de vertrouwde kenmerken van ‘Suits’ maar dan met zijn eigen unieke wendingen”.

De serie ‘Suits’ zelf

‘Suits’ de tv-serie leek ten einde te lopen. Dit omdat Meghan Markle, die gaat trouwen met prins Harry, en Patrick J. Adams kapten met de serie na het zevende seizoen. Zij vertolkten samen twee van de hoofdpersonen in de serie. De serie zal toch doorgaan met zijn achtste seizoen. Dan zullen Meghan en Patrick vervangen worden door Dulé Hill en Katherine Heigl.

Wij zijn ontzettend enthousiast en blij met dat er nog zo veel Suits content in de maak is. We hoeven voorlopig nog niet af te kicken van deze verslavende serie. Laat die spin-off maar komen!

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Er komt een Suits spin-off met Gina Torres als Jessica Pearson
Sluiten