Enzo Knol trakteert zichzelf op een Lamborghini Urus

Redactie 12 Jun 2019 Machines

Enzo Knol was afgelopen weekend jarig en natuurlijk moest dat gevierd worden. Wij worden blij van een nieuwe koptelefoon, een etentje of een festivalkaartje, Enzo die pakt het wat grootster aan. Om zijn 26e verjaardag van wat extra spice te voorzien, trakteerde de YouTuber zichzelf op een Lamborghini Urus.

Duur verjaardagscadeau

Ja maat, gewoon een dikke Lambo bij elkaar gevlogt. Dat is wel ziek hé? Best wel ja. Het was een buitenkansje voor Enz, want hij met slechts 455 kilometer op de teller zou die onverwachts beschikbaar zijn gekomen. Heel zacht geprijsd was ‘ie niet, want de Lambo vertegenwoordigd een nieuwwaarde van €332.878,-.  Enzo heeft blijkbaar liefde voor SUV’s, want eerder schafte hij voor 240k al een Jeep Trackhawk met 707 pk aan. Die heeft hij nu weer de deur gewezen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De Jeep is verleden tijd. Welcome Lamborghini Urus ? Hoe dit is gebeurd kunnen jullie zien in de vlog! Linkje in mijn bio ✌??

Een bericht gedeeld door Enzo Knol (@enzoknol) op

650 pk

Daar krijg je natuurlijk wel wat voor terug. Een vierdeurslambo op hoge poten, een 4,0-liter V8 met 650 pk en 850 Newtonmeter, in 3,6 seconde op de 100 en een topsnelheid van 305 km/u. Tsjonge jonge jonge, hij wel hoor. Nu rest nog de vraag: zou je liever de Urus hebben of toch de matzwarte Audi Q8 van YouTube-concurrent Giel de Winter? Wij vinden het een moeilijke keuze. Laten we maar even naar de 2.133e vlog gaan van Enzo waarin hij z’n Urus gaat halen.

Reageer op artikel:
Enzo Knol trakteert zichzelf op een Lamborghini Urus
Sluiten