StukTV’s Giel de Winter maakt een beest van zijn Audi Q8

Redactie 19 Feb 2019 Machines

Je kent ongetwijfeld StukTV, een van de grootste YouTube-kanalen van Nederland. Onlangs heeft Ome Sjon wat miljoenen gepind voor de overname van het immense YouTube-kanaal. Giel heeft dat succes goed gevierd, door een Audi Q8 te kopen.

Gelijk heeft ‘ie ook natuurlijk. Geld moet rollen en succes moet gevierd worden. Maar normaal is ook zo maar normaal, dus stuurde hij ‘m ook nog even langs de garage om het Daytona Grijs in te ruilen voor matzwart. Rode remklauwen eronder en zwarte velgen op de 22’’ wielen en een beest is geschapen. Holy moly, wat een dikkerd. En dan te bedenken dat ‘m nog een tweede metamorfose te wachten staat.

Specs

Je wilt wat specs horen? De Q8 5.0 TDI heeft 286 pk en gaat voor minimaal 109k. Er ligt een 3,0 liter V6 in die je in 6,3 naar de 100 brengt, waarna bij 245 km/u de topsnelheid is gebruikt. Nu al zin in de RS-versie van de Q8.

Waarschijnlijk wedijvert hij nu met Bizzey over wie nu de dikste Audi Q8 van ons land heeft. Smaakkwestie, ga je voor de glanzende look van de rapper of toch voor het matte stijltje van de YouTuber? Zeg het maar jongens.

Foto’s: Akker.nl

TopGear.nl

Reageer op artikel:
StukTV’s Giel de Winter maakt een beest van zijn Audi Q8
Sluiten