Enzo Knol heeft Jeep Trackhawk van ruim 240.000 euro aangeschaft

redactie 10 sep 2018 Machines

Enzo Knol heeft een nieuw wagentje gekocht. Z’n Porsche Panamera 4s die hij vorig jaar aanschafte was niet ruim genoeg. De vlogger heeft nadat hij per toeval een keer in een Jeep Trackhawk heeft gereden er nu echt een aangeschaft. Daarmee is hij nu de eigenaar van een van de in totaal zes Trackhawks die in Nederland rondcrossen.

707 paardjes onder de kap

In zo’n Trackhawk ligt natuurlijk ook geen lullige viercilinder onder de kap zoals in de vierwieler van Jan Modaal. Jan Modaal is dan ook geen vlogger. Enzo wel. Enzo’s Jeep heeft namelijk een enorme 6.2-liter V8 met een bizarre 707 paardjes voorin liggen. Hoeveel dat in Knolpower is weten we niet. Met zoveel kracht vliegt in ieder geval zelfs een lomp bakbeest zoals deze Jeep in 3,7 seconden naar de 100 kilometer per uur. Trap je ‘m tot de max dan tikt ‘ie de 290 aan.

Een ton aan BPM

Wat kost zo’n Jeepje dan vraag je je vast af. Een ton? Misschien anderhalf? Fout. De 25-jarige vlogger heeft een kleine 240.000 euro aan YouTube monnies neer moeten leggen voor dit pk-monster. Veel geld voor een Jeep. Dankzij z’n brute V8 bestaat een pittig groot deel van die prijs uit BPM. Over deze Jeep heeft de YouTuber een schokkende 114.000 euro belasting betaald. Bedankt Enzo, de staatskas is weer gevuld.

Proefritje

Aangezien de entertainer zo ongeveer alles wat er in z’n turbulente leven als vlogger vastlegt kon het natuurlijk niet missen en is ook de aanschaf van deze wagen te bewonderen op zijn kanaal. Een kanaal met inmiddels bijna 2 miljoen abonnees. Die zijn een stabiele basis voor zijn inkomen. In zekere zin hebben zij dus geholpen bij de aanschaf van deze bak. Aangezien wij zo ongeveer de enige abonnees zullen zijn die ‘al’ in het bezit zijn van een rijbewijs hebben wij toch ook wel het recht hebben een keertje rond te crossen is deze grijze bolide. Dus Enzo, wanneer komt het je het beste uit?

Reageer op artikel:
Enzo Knol heeft Jeep Trackhawk van ruim 240.000 euro aangeschaft
Sluiten