WE Fashion dropt lekkere najaarscollectie vol denim

okt 01 2023, 15:57 Entertainment
header
De bladeren vallen alweer bijna van de bomen, het wordt weer iets kouder, dat betekent: het najaar komt er weer aan. Hoogste tijd om die kledingkast van je een heerlijke herfstboost te geven. WE Fashion heeft net hun najaarscollectie gedropt, waarbij comfy en oversized het overkoepelende thema zijn.
‘Denim met pit’, zo kondigt WE Fashion de collectie aan. Een collectie die het beste in mensen naar boven haalt, de slappe hap-instelling eventjes opzij schuift en jou een boost van vertrouwen geeft. Wat geeft er nou een beter gevoel dat een frisse en nieuwe outfit?

Workwear

De nieuwste Blue Ridge-collectie, zoals WE Fashion deze collectie noemt, draait helemaal om coole vibes met wijde jeans, workwear-stijl en denim-on-denim.
we bl set2 men 0167 scaled

Skinny jeans verleden tijd

De mode verandert uiteraard snel en step by step heeft de skinny jeans toch echt plaats gemaakt voor de wijdere broek. WE Fashion zegt definitief bye-bye tegen de skinny jeans. Dit seizoen gaan we allemaal voor de relaxte vibes. Het is toch heerlijk om gewoon voor een regular fit te gaan mannen. Een chille jeans met iets meer ruimte, maar niet te overdreven wijd, gewoon lekker casual. En WE Fashion heeft een aantal hele gave exemplaren voor jou in de aanbieding.

Fully denim

Als je praat over echt vakmanschap, dan ben je bij WE Fashion absoluut aan het goede adres. De collectie die ze introduceren is tijdloos, hoog van kwaliteit en behoud ondertussen ook de old-skool stijl van werkkleding. De cargo-broeken zijn natuurlijk helemaal ‘in’ nu, dus eveneens een aanrader om die in even op de bestellijst te plaatsen. Loop je er toch weer heerlijk vlotjes bij wanneer je de stad een avondje onveilig gaat maken. En dat kan prima in een fully denim-outfit, zo loop je er heerlijk fris bij.

Maximale look

Wil jij even alle aandacht naar je toetrekken wanneer je de club komt binnenwandelen of net te laat komt op dat ene verjaardagsfeestje? Sla je slag. Dan maak je gelijk indruk met jouw frisse look en nieuwe stijl. Van cargobroeken tot nice shirts en goede jeans. Met deze nieuwe najaarscollectie van WE Fashion flaneer jij in de ultieme denim look! De nieuwe collectie van WE Fashion is in alle WE Fashion-winkels te verkrijgen en online op www.wefashion.nl .
Delen met
Ook interessant