Deze vijf TikToks van Gordon Ramsay upgraden jouw kookkunsten

mei 26 , 16:58 Entertainment
depositphotos 277980730 s
Hakken, snijden, koken, bakken, schelden en vooral genieten. Voor iedereen is koken een ander fenomeen. De een vindt het geweldig, de ander vindt het verschrikkelijk. Maar als wij je nou vertellen dat de wereldberoemde TV-chef Gordon Ramsay inmiddels zijn kritiek voor hem heeft laten werken en om heeft gezet in handige kookvideo’s waarmee ook jij een acceptabel maaltje op tafel kan toveren.
We kennen Gordon Ramsay natuurlijk allemaal van zijn niet-zo-opbouwende kritiek die hij in programma’s zoals Hells Kitchen uitte op restaurants. Hier ging hij langs bij verschrikkelijke restaurants om er eens even een frisse wind doorheen te laten waaien. En zeg nou eerlijk, als je het allemaal zo goed weet, dan mag je het ook wel eens met het publiek delen!

Perfect steak

We gaan beginnen met een absolute klassieker die om onbekende reden niet meer op het persoonlijke TikTok-account van de sterrenchef staat. We hebben het dan natuurlijk over de perfecte biefstuk. Dit is, als je het ons vraagt, een kwaliteit die elke man zou moeten bezitten. Watch and learn, kerels!

Scrambled eggs

Een koude pan, een aantal eitjes en een geweldige hoeveelheid roomboter. Het recept voor een heerlijk broodje met roerei. Want zeg nou eerlijk, als jij zegt dat jij een ontbijtje op bed gaat maken kun je tegenwoordig niet meer aankomen met croissantjes van de Appie!

10 minuten pasta

Thuiskomen na een lange dag werken en totaal geen zin meer hebben om lang in de keuken te staan. Geloof ons, we begrijpen je volledig! Gelukkig kun je met onderstaand recept een pasta op tafel toveren en dit hoeft niet langer dan tien minuten te duren, moet je wel even de juiste boodschappen in huis hebben.

Pannenkoeken!

Dit is altijd een goed idee. Mocht je niet houden van de scrambled eggs, dan kun je altijd nog pannenkoeken bakken voor het ontbijt. Het mooie is, het kan ook dienen als lunch of diner. Een simpel recept, maar je moet het wel even goed uitvoeren, succes!

Grilled cheese

Mocht je nog een Aston Martin hebben staan met 1200 pk, dan is deze video helemaal voor jou! Op zijn TikTok liet Gordon Ramsay namelijk zien hoe je de perfecte grilled cheese maakt. Een kunst, al zeggen wij het zelf.
Delen met
Ook interessant