Sexy Stories: Stoom afblazen is het lekkerste in de sauna

feb 10 2021, 20:00 Entertainment
bfe header extra optie header website
In Sexy Stories nemen de eigenaressen van Pink Sheets je mee in de wereld van de high-class escorts. In de vorige column vertelden Amy en Esmee over een hete trip met een limousine. Deze keer een stomend verhaal over een sauna avontuur. De komende episodes kun je rekenen op seks, juicy stories, spannende avonturen en tips om je eigen seksleven naar een hoger niveau te tillen!

Spa Experience

We kennen allemaal het gevoel van het ‘druk’ hebben. Een vergadering die uitloopt, een deadline die je moet halen en strakke schema’s zijn vaak meer regel dan uitzondering. Omdat je in het dagelijks leven veel bezig bent met de tijd mag je in je vrije tijd soms wel eens extra lief voor jezelf zijn. Gun jezelf wat rustmomenten waarin tijd geen rol speelt!
De klant die ik vandaag ga ontmoeten had een Spa Experience geboekt. Ik ontmoette hem bij de ingang en hij gaf me een warme kus. "We laten ons vandaag eens even lekker in de watten leggen", zei hij. Het was een sympathiek ogende, vlotte man van rond de veertig. Je zou kunnen zeggen: de huisman next door. We liepen samen naar de balie om in te checken. Voor ons stond een stel te ruziën. Je weet wel zo’n veel te burgerlijk stel die zichzelf ook een dagje zonder de kids hadden gegund en samen een papa en mama dag hadden gepland. Iedereen kon horen dat ze het niet eens waren over of ze wel of geen handdoeken in het pakket zouden nemen. Ik vind dat soort dingen stiekem altijd erg geestig. Het doet me even beseffen hoe fijn het is om single te zijn. Nadat ze er eindelijk uit waren konden wij inchecken.

Butt naked

Nadat we ingecheckt waren liepen we samen naar de kleedruimte. Ik kleedde me om en verruilde snel mijn vlotte outfit voor zo’n lelijke witte praktische badjas. Ik wil dat hij nog wat te raden heeft voor straks. We liepen samen naar de doucheruimte en ik laat langzaam mijn badjas afglijden. Ik vind die scrub in sauna’s altijd heerlijk dus ik smeer me er mee in en ik kijk hem brutaal aan. "Zal ik jou ook even doen?", ik laat mijn handen over zijn lichaam glijden. Even verkennen… Hij lacht en geniet van mijn aanrakingen. Na het douchen stelt hij voor om even te gaan zwemmen. Het saunacomplex had een zwembad wat helemaal om het gebouw heen liep. Je kon als het ware een rondje om het gebouw zwemmen. Eenmaal buiten aangekomen stoppen we even. "Wat een mooi uitzicht!". Hij gaat achter mij staan en slaat zijn armen om me heen. We zoenen elkaar innig. Stiekem voel ik in mijn zij iets prikken. Ik geef hem een knipoog. Gelukkig zitten we in het water!
shutterstock 589125863 scaled
Foto: Shutterstock / via Pink Sheets

Steamy sex

We zwemmen nog even een stukje en lopen daarna richting de sauna. "Deze maar doen?". Ik wijs naar een sauna met een bordje waar 70 graden op staat. Deze is namelijk niet zo heel warm, maar wat misschien nog wel belangrijker is, is dat deze sauna niet zo vol zit. Ik ga met mijn rug tegen de muur zitten. Hij pakt mijn benen en legt deze over hem heen. Na 5 minuten braaf stilzitten kan ik mezelf niet meer bedwingen en raak ik hem stiekem dicht bij zijn piemel even aan. Ik streel heel zachtjes langs zijn lies en ik zie dat hij zijn handdoek even wat losser doet waarna hij mij een stoute knipoog geeft. Ik geef hem een stout lachje terug en dit keer ga ik met mijn hand langs zijn piemel. Ik zie hem reageren op mijn aanraking. Hij trilt een beetje en zijn ogen gaan even dicht. Ook zijn hand kruipt steeds iets omhoog en langzaam doe ik mijn benen iets wijder. Ik geniet van zijn aandacht en voor ik het weet is hij mij aan het vingeren. Ik kijk onopgemerkt even om me heen of de anderen het niet door hebben maar die zijn gelukkig vooral met zichzelf bezig. Alleen maar goed! Dan kunnen wij ons bezig houden met elkaar.

Stoom afblazen

Als de zandloper helemaal leeg is lopen we samen de sauna uit alsof er niks gebeurd is. Hij drukt zijn handdoek tegen zich aan zodat niet zichtbaar is dat we net wat plezier hebben gemaakt. Ik trek hem mee naar het stoombad. Ik zie dat deze leeg is dus we moeten daar ook maar even goed gebruik van maken! Ik zet hem op het bankje. Terwijl hij van mijn lichaam geniet laat ik me langzaam bovenop hem glijden. Tja.. Wat kan ik zeggen? Soms moet je gewoon even stoom afblazen! Hij tilt me op en neemt me staand. Ik vind het wel spannend en ik zie aan hem dat hij ook geniet van ons onderonsje. Het duurt niet lang en we komen tegelijk klaar en beginnen daarna te lachen. Hopelijk heeft niemand ons gehoord! We lopen naar het bubbelbad en hij zegt dat we er dan zo wel weer uit moeten. Ik kijk hem verbaasd aan en vraag hem of we haast hebben. Hij lacht en zegt dat we dat niet hebben, maar dat we na al ons harde werk wel een massage hebben verdiend zodat we ook nog even kunnen ontspannen. Wat een heerlijke dag!

Meer Sexy Stories?

Delen met
Ook interessant