Prada en Adidas presenteren hun Adidas Football for Prada-collectie

mei 24 2023, 21:00 Entertainment
adidas prada football boots official imagery 1
High-end fashion meets eersteklas voetbal. "De samenwerking tussen het wereldberoemde modemerk Prada en Adidas geven deze limited edition adidas X Crazyfast voetbalschoenen een luxe make-over", aldus Adidas over hun nieuwste samenwerking. De gloednieuwe "Adidas Football for Prada"-collectie is nu gepresenteerd.

Prada en Adidas

Met de samenwerking willen deze merken een selectie van nieuwe voetbalschoenen combineren met de verfijnde ontwerpcodes van Prada. Die brengen hoogwaardige voetbaltechnologieën die uniek zijn voor Adidas. Het bovenwerk van Fusionskin-leer en mesh is superzacht en uitgevoerd in fris wit. Het is afgewerkt met een geometrisch design op de voorvoet en het karakteristieke Prada Linea Rossa-logo op de hiel.

Modellen

Met de onthulling van nieuwe versies van de Predator Accuracy, de Copa Pure en X Crazyfast, vindt de nieuwe schoenencollectie van Prada x Adidas luxe materialen opnieuw uit. Deze combineren ze met ingewikkeld vakmanschap en ontwerpdetails die synoniem zijn met Prada's Linea Rossa.
De nieuwe schoenen zijn onthuld met behulp vaan een aantal van de beste voetballers ter wereld. Zoals Paulo Dybala, Rafael Leão en Pedri. Elke voetbalschoen is gemaakt met een duurzame leren buitenzijde. Zoals het hoort bij een voetbalschoen. Verder wordt de schoen afgemaakt met het gebruik van de gedurfde rode iconografie van Linea Rossa. Tot slot is er een strakke eenkleurige basis van zwart, wit en zilver, waardoor je de keuze hebt uit verschillende kleuropties.

EA Sports

Daarnaast zullen de ontwerpcodes van de schoenencollectie ook worden onthuld door middel van een exclusief tenue voor FIFA 23 Ultimate, met geanimeerde in-game versies van een volledig tenue in zowel zwarte als witte kleurstellingen die de samenwerking van Prada en Adidas verder vieren. Misschien willen al die gamers de schoenen dan ook wel en gaan ze ook lekker buiten voetballen in plaats van alleen maar op een schermpje.
De Prada x Adidas-samenwerking zal van 22 mei tot 25 mei beschikbaar zijn via de Adidas CONFIRMED-app en vanaf 25 mei op de officiële Prada-website.
Delen met
Ook interessant