Dit is jouw kans om onderbroekenmodel te worden

aug 17 2023, 16:00 Entertainment
topvisual fhm
Heb jij er altijd al van gedroomd om a la Cristiano Ronaldo en David Beckham het gezicht te zijn van een onderbroekenmerk? Blijf dan vooral even hangen, want boxershortmerk IAMTORO gaat een casting organiseren. Die is alleen wel op straat.
IAMTORO is het onderbroekenmerk van Everon Jackson Hooi, in soapland ook wel bekend als Bing uit Goede Tijden Slechte Tijden . Tussen het acteren door heeft hij tijd gevonden om een ondergoedmerk op te zetten en daarvoor zijn ze op zoek naar modellen.

Underwearcasting

Om die modellen te vinden gaan ze op 2 september tussen 14:00 en 16:00 uur een open casting in hartje Amsterdam organiseren. Everon zal zelf de fotografie gaan verzorgen. Mocht je worden uitgekozen als het nieuwe onderbroekenmodel dan mag je alvast een zwembroek, zonnebril en een tropisch shirtje in je koffer gooien, want de shoot zal plaatsvinden op het zonovergoten Bonaire. Lijkt ons een aardige worst die wordt voorgehangen om toch maar mee te doen.

Sixpac & een buikje

“IAMTORO is voor álle mannen,” zegt Everon. “Het merk draait om zelfvertrouwen en innerlijke kracht. Kortom; je mindset, niet je lichaam. Daarom organiseren wij een casting waar iedereen aan mee kan doen. Of je nou een sixpack hebt of een buikje. Er is veel aandacht voor body positivity onder vrouwen, wat heel goed is. Maar ook mannen komen voor in alle vormen en maten. Zeker niet iedereen is afgetraind en dat hoeft ook niet wat ons betreft. Zolang je maar lekker in je vel zit. En in je boxershort natuurlijk.”
Helemaal zin in? Meld je dan op 2 september om 14:00 uur op het Leidseplein. Daar wordt in samenwerking met JCDecaux de tramhalte eenmalig omgetoverd tot castingstudio van IAMTORO . We zien je wel op de billboards verschijnen!
Delen met
Ook interessant