Noa Indy Arrachart is dé DJ voor een koninklijk feestje

apr 27 2023, 18:00 Entertainment
255376749 1064328891061609 6752898536886744498 n
Het is koningsdag! Tijd voor een feestje dus. Bij een feestje hoort natuurlijk een DJ en wij hebben de allerleukste van Nedeland gevonden. Want wat is er beter dan een DJ? Een DJ die de FHM500-koorts even goed aanwakkert. Ladies and gentlemen, ontmoet Noa Indy Arrachart. Een hele mond vol, dus wij houden het gewoon op Noa. Je gelooft het bijna niet meer maar ook deze diamant komt gewoon uit ons eigen landje. Hoewel ze wel zo in het buitenland is, ze groeide praktisch naast Schiphol op. Noa staat te trappelen om haar debuut te maken in de lijst der lijsten, en wij eigenlijk ook wel.
Dus waar wacht je nog op? Hol snel naar FHM500.nl en breng je stem uit! Anders zit je straks in een blaadje te bladeren zonder Noa. Daar wordt natuurlijk niemand vrolijk van.

DJ Noa on the decks

Noa gaat als een speer als diskjockey. Nederlandse DJ’s zijn over de hele wereld bekend. Martin Garrix, Tiësto en Armin van Buuren. We leverden stuk voor stuk wereldsterren af. Alleen zijn dat wel bijna allemaal mannen. In dat testosteron geweld, houdt Noa stand. Ze draait de sterren van de hemel (nadat ze het dak er al af heeft geblazen, natuurlijk) en staat dit jaar in alle grote clubs van Amsterdam en Rotterdam. Als kers op de taart voegt ze daar ook nog even de mainstage van Amsterdams Verbond aan toe.

Content

Verder is Noa ook vooral ‘gewoon’ een meisje van 19. Ze houdt van dansen, muziek maken en leuke dingen doen met haar vriendinnen. Ook draagt ze het eervolle stempel content creator. Ze gaat hartstikke viral op TikTok, heeft tienduizend abonnees op YouTube en host de SoWhat!-podcast met mede-influencers. Eén blik op haar Instagram verraadt ook meteen dat Noa en enorme liefde voor Fashion heeft, ze ziet er altijd gelikt uit.
Delen met
Ook interessant