Champagnepapi's opgelet: vanaf volgende week is er een Moët & Chandon pop-up

mei 22 , 10:42 Entertainment
depositphotos 309657232 s
Oestertje op links, champie op rechts en gaan met die banaan. Hoe open je het terrassenseizoen nou beter dan met een pop-up terras van het bekendste champagnemerk ter wereld? Inderdaad, dat gaat je in de verste verte niet lukken! Daarom heeft het marketingteam van Moët & Chandon iets leuks bedacht.
Om de binnenstad van Amsterdam toch nét iets meer spice te geven opent het champagnemerk vanaf volgende week een groot pop-up terras op het Marie Heinekenplein in het hartje van onze hoofdstad. Het wordt een culinaire ervaring waarbij je je glaasje bubbels niet op de gebruikelijke manier zult bestellen.

Moët & Chandon

Ring for sex, ohnee, champagne! Op het terras zul je een telefoon vinden waarmee je een speciaal nummer moet draaien om je glas champagne te bestellen. Welk nummer dat is hebben we even voor je nagevraagd, 1743. Zal toevallig te maken kunnen hebben dat dit het jaar is waarin het huis is opgericht, verassing! Het marketingteam bij Moët is lekker bezig daar, want het is niet de eerste keer dat er een pop-up wordt georganiseerd. Afgelopen december heb je in de Bijenkorf van Rotterdam je eigen fles champagne kunnen personaliseren voor de ultieme proostervaring.

Pop-up terras

Vanaf volgende dinsdag is het zover, dan kun je het terras bestormen. Je zult op het Marie Heinekenplein moeten zoeken naar La Nostra Gigi. Een mooie Italiaanse hotspot in de Pijp van Amsterdam. Je kunt verschillende hapjes bestellen die perfect aansluiten bij het smaakpalet van een glaasje Moët. Probeer bijvoorbeeld de tonijntartaar met de Rosé van Moët. Het is niet alles wat er georganiseerd wordt rondom het bekende merk. Vanaf juni is er een bottomless brunch beschikbaar. Nog niet genoeg van de champagne gehad? Ga hierna los op het lobster- of het oysterweekend. Allemaal evenementen waarbij jij helemaal los kan gaan met de heerlijke champagne!
Delen met
Ook interessant