Call of Duty onthult eindelijk de langverwachte releasedatum van Modern Warfare III

aug 08 2023, 11:55 Entertainment
xxx 1
Het is heerlijk om na een lange werkdag op de bank te ploffen, de PlayStation aan te slingeren en samen met een paar maten flink wat potjes Call of Duty te spelen. Het is een hele fijne uitlaatklep en voor je het weet ben je weer een paar uur verder. Voor elke man die zich hierin kan vinden, hebben we geweldig nieuws. De nieuwe Call of Duty Modern Warfare III komt eraan, en wij weten wanneer! Ook hebben we de eerste beelden voor je.

Call of Duty

De games van Call of Duty zijn bizar populair. Modern Warfare III wordt al de 21egame in het rijtje van de Call of Duty-reeks, en dat exclusief spin-offs. Het is een bepaalde nostalgie dat samenkomt met een positieve vorm van agressie. Die combinatie doet het retegoed bij iedere man. Vandaar dat we straks ook weer in de rij staan als Modern Warfare III eindelijk hier is.

Modern Warfare III

De spiksplinternieuwe versie van Call of Duty ligt vaak eind oktober of begin november in de schappen. Dat is ook dit jaar niet anders. Je gaat Call of Duty Modern Warfare III vanaf 10 november kunnen spelen. Nog heel effe wachten dus, maar hou die datum alvast vrij in je agenda. Wij achten de kans niet groot dat je die dag überhaupt zonlicht gaat zien. We geven je groot gelijk trouwens.

Eerste beelden

We hebben niet alleen de releasedatum van Call of Duty Modern Warfare III cadeau gekregen, we zijn ook blij gemaakt met de eerste beelden van het schietspel. Eerlijk is eerlijk: we komen niet bijster veel over de content te weten met deze beelden, maar het lijkt er wel op dat Modern Warfare III zal voortborduren op het verhaal van Modern Warfare II uit 2022. Zin in! Nu ben je natuurlijk ontzettend benieuwd naar de eerste beelden van Modern Warfare III. Geen zorgen, die hebben we voor je.
Delen met
Ook interessant