Blue Electric Light is het nieuwe album van rocklegende Lenny Kravitz

mei 24 , 20:58 Entertainment
lk new headshot2 photo credit mark seliger resultaat
Twaalf nummers aan puur geluk, dat is het nieuwe album van Lenny Kravitz in een notendop. Maar goed, we zijn niet anders van hem gewend. Na zoveel albums nóg zo'n banger uitbrengen lukt bijna niemand. Maar ja, daar heb je de legende Lenny Gravitz. Hij flikt het gewoon weer. Blue Electric Light gaat bij ons op repeat en wij lichten de beste nummers voor je uit!
We hebben er lang op moeten wachten, maar na vijf jaar is vandaag dan eindelijk zijn nieuwe album uitgekomen. Wat kun je dan verwachten van het album? Een reeks aan nummers waar zijn passie voor deep-soul en rock 'n' roll de overtoon heeft. Kravitz bewijst ons keer op keer weer dat deep-soul en rock 'n' roll dé perfecte combinatie is.

Paralyzed

Paralyzed is de nieuwste single die hoort bij het twaalfde album van Kravitz. Wanneer je het nummer opzet, krijg je binnen no time seks, drugs en rock 'n' roll vibes. Daarna gaat dit over in een soort meezinger. ''All you gotta do is keep on lovin’ me'', zwerft de hele dag door ons hoofd. Dus pas op, want na het luisteren van dit lied zal die zin 100% zeker nog uren door je hoofd dwarrelen. Wat knap is aan dit nummer, is dat je het gevoel hebt dat het een nummer is van dertig jaar geleden die nu nog steeds aan is. Schijn bedriegt, maar dan weet je wel dat je iets goeds hebt gedaan.

Blue Electric Light

Blue Electric Light bestaat uit maar liefst twaalf nummers. Stuk voor stuk zijn het hits, maar natuurlijk hebben we favorieten. Want hey, er kunnen er maar een paar de beste zijn hè? Maar één ding is zeker: als je schrijver, producer en multi-instrumentalist bent, dan weet je wel hoe je ervoor kunt zorgen dat er meer dan één nummer van een album platgedraaid gaat worden. De nummers die je in ieder geval moet gaan luisteren zijn Spirit in My Heart , TK421 en Honey .
Delen met
Ook interessant