KFC komt met een nachttent waar je de iconische kipsalon kan scoren

jun 01 , 17:58 Entertainment
schermafbeelding 2024 05 29 om 114635
Voor de echte nachtbrakers in Rotterdam is er geweldig nieuws: KFC opent een nachttent speciaal voor jullie! Na het stappen heb je nu de perfecte plek voor een dikke vette hap. Hier krijg je de unieke kans om exclusief 'de Kipsalon' te proeven. Reden genoeg om een gat in de lucht te springen!
We kennen allemaal de iconische kapsalon, die weliswaar een bom van calorieën is, maar onweerstaanbaar lekker blijft. Een laag knapperige friet, gevolgd door sappige kebab, verse sla, plakjes komkommer en tomaat, en als kers op de taart een dikke laag gesmolten kaas. Alleen al bij de gedachte loopt het water ons in de mond!

Kipsalon

De immens populaire kapsalon, die in 2003 toevallig werd uitgevonden, is een begrip in Rotterdam. Het verhaal begint met de eigenaar van een Rotterdamse kapsalon die zijn eigen speciale gerecht bestelde bij de shoarmazaak. Deze vaste bestelling werd al snel vernoemd tot de kapsalon. Omdat zowel KFC als de kapsalon hun roots in Rotterdam hebben, was het een logische stap voor KFC om in 2021 een unieke versie van deze klassieker te ontwikkelen.

Veggie KFC

In 2020 opende de restaurantketen tijdens de Nationale Week Zonder Vlees het eerste vegetarisch KFC restaurant ter wereld. De Veggie KFC was een week lang geopend op het Binnenwegplein in Rotterdam waar de chickenless bucket, chickenless fingerfood, chickenless ricebowl, chickenless wrap en chickenless boxmeals die week op het menu stonden.

Een twist

Maar KFC komt met een bijzondere twist van kapsalon die je de nacht bij KFC in Rotterdam kan gaan proeven. Rollend uit de stad kan je vanaf vanavond en morgen tussen van 22:00 uur tot 04:00 uur aan de Schiekade 201 bij ze langs voor de hap. En geen zorgen, vegetariërs kunnen ook genieten van deze heerlijke snack Na dit spannende voorproefje zal de 'Kipsalon' vanaf 4 juni in alle KFC-restaurants door heel Nederland verkrijgbaar zijn.
Delen met
Ook interessant