GTA Heist in ’t echt: bizarre Bulgari roof in Rome

jun 11 , 15:58 Entertainment
depositphotos 35815527 xl
Wat er in Italië is gebeurd, kan eigenlijk alleen maar in GTA of in series als La Casa De Papel. Toch heeft het dure merk Bulgari eraan moeten geloven. Een bizarre roof in het centrum van Rome zorgde voor één van de meest epische overvallen aller tijden.
In één van de meeste drukke winkelstraten van heel Italië werd het ongelofelijke gedaan. Het pand waar Bulgari zich heeft bevestigd is beroofd voor minstens een half miljoen euro. De daders zijn uitermate bijzonder te werk gegaan en hebben iets heel speciaals neergezet.

Bulgari roof

De overvallers hebben het bedrijf beroofd door een gat in de kelder van het pand te maken. Volgend de Italiaanse media waren de dieven minimaal met z’n drieën. Ze hadden niet speciaal voorzien op sieraden, maar ook op andere dure spullen. Toen het alarm afging en de politie ter plaatse kwam, waren de overvallers alweer vertrokken.

Slim te werk

Je ziet zoiets slims eigenlijk maar weinig voor komen. De mannen van de overval hebben in een nabijgelegen pand een gat gemaakt en zijn via de dienstruimten tussen de panden in de Bulgari-winkel binnengedrongen. Onder de grond zijn ze makkelijk op de vlucht geslagen via oude rioleringskanalen. Je kan zowat heel Rome door daarmee. Dat is nog eens een geslaagde operatie!
De overvallers van de Italiaanse winkel zijn nog steeds op de vlucht geslagen. Het is nog maar de vraag of ze ooit nog worden gevonden door de politie. Ze hebben in ieder geval genoeg geld om een heerlijke zomervakantie te boeken naar bijvoorbeeld de Malediven of Tanzania. Al zullen ze nu wel even wat anders aan hun hoofd hebben.

Bulgari

Het Italiaanse merk Bulgari staat wereldwijd bekend om de luxegoederen die de winkel verkoopt. Al zo’n 140 jaar staat het merk aan de top van bijzondere accessoires, horloges en juwelen.
Delen met
Ook interessant