Gruwelijke mini docu over het krankzinnige leven van Skrillex

jan 18 2017, 20:00 Entertainment
skrillex docu
In Nederland zijn we een beetje verwend met het aantal top dj’s we hebben voortgebracht. Je mond valt telkens weer open als je hoort dat Martin Garrix momenteel de nummer 1 van de wereld is, Hardwell in een dikke privéjet stapt en Afrojack zijn Ferarri tegen de vangrail parkeert. We kunnen nog wel even doorgaan met de lijst Nederlandse toppers.
Maar in het buitenland lopen ook genoeg muzikale bazen rond die net zo’n krankzinnig leven hebben. In deze mini documentaire krijgen we een kijk in het leven van Skrillex. De man die de carrière van Justin Bieber weer een enorme boost heeft gegeven relativeert het wel graag. “Have some fun, make some music. If it’s fun, that’s all that matters. I’m having fun, and I’m in the same room you’re all sitting in right now. I’m in the same place you guys are.”
De docu heeft ook de toepasselijke naam The Same Place . Guys als hij hebben wel makkelijk praten natuurlijk. Ze hebben de top bereikt en prediken dat iedereen dat kan, als je maar wil. Maar hé, de gedachte is mooi.
Delen met
Ook interessant