Funda Toppers #103: Bloemendaalse banger van een villa

mei 19 , 15:58 Entertainment
839 1440x960
We hebben toch weer een toppertje van Funda voor jullie klaarstaan. Aangezien het lekker weer er hopelijk snel weer aankomt, zijn we op zoek gegaan naar een villa voor jullie in Bloemendaal. Je hebt hier letterlijk alles. Denk aan rust, maar een ziek huisfeestje wanneer je daar zin in hebt en vergeet natuurlijk het verwarmde zwembad niet. Kijk, luister en huiver, want hier wil je wonen!
Kijk, we weten dat we nogal dure huizen voor jullie op een rijtje zetten elke week, maar wat is er nou lekkerder dan naar huizen kijken die je zelf waarschijnlijk nooit gaat kunnen kopen?! Precies, niks! Dus we hebben hier weer een fantastisch huis voor je, geniet.

Funda Toppers

Wat? Een Bloemendaalse villa waar iedereen jaloers op zal zijn
Waar? Bloemendaal
Leukste feature? Binnenzwembad, saune en een fantastische jacuzzi op het dakterras
Kost dat? € 4.150.000

Anders nog iets?

Dit moderne en luxueuze FHM-waardige huis kun je vinden in het betoverende Villapark Brederode. je geniet van een exclusieve levensstijl, maar je zit wel lekker midden in de natuur. Aan een goed uitzicht zal het dus zeker niet ontbreken als je naar buiten kijkt vanuit je geweldige slaapkamer. Nog een pluspunt: het prachtige huis ligt aan een rustige doodlopende weg en je zit vlakbij de Kennemerduinen en het bruisende centrum van Bloemendaal, heerlijk toch?!
We denken natuurlijk ook aan duurzaamheid als we jullie weer een prachtige villa voorschotelen. Dit huis is volledig self-supporting met zijn warmtepompen, zonnepanelen en luchtzuivering. Vergeet ook zéker niet de grote glaze puien die ervoor zorgen dat het binnen lijkt alsof je buiten staat, heerlijk! Een wellness en het verwarmde binnenzwembad zijn ook echte eye catchers. Het is wel alsof we nog uren door kunnen gaan met schrijven over alles wat dit huis te bieden heeft. Dan denk je: wat komt er dan nog meer? Nou, er is een royaal souterrain waar je ruimte hebt voor een thuisbioscoop of speelruimte. Dan heb je ons hè, waar kunnen we bieden?
Foto: Funda
Delen met
Ook interessant