FEBO strikt Barney als model voor nieuwe fashionlijn en het resultaat is goud

nov 22 2018, 15:01 Entertainment
febobarney2
Tijdens de ijzige winterdagen is niets chiller dan onderuitgezakt op de bank te hangen met een beetje Netflix op je netvlies . Om dit stressloze leventje compleet te maken heb je natuurlijk wel een gepast outfitje nodig. Een kloffie waarmee je de bank">op de bank kunt ploffen. Gelukkig is daar de FEBO, zij zijn tegenwoordig namelijk niet meer alleen fastfoodketen, maar ook een succesvol fashionmerk . Nu zijn ze met een nieuwe kledinglijn gekomen die die jou dat laatste beetje voldoening geeft tijdens het bingewatchen.

FEBO Super Goeie Joggingbroek

Op hun site verkopen ze nu namelijk alles waar een zondagstenue aan moet voldoen. Van de ‘FEBO Enorm Chille Sokken’ tot de ‘FEBO Super Goeie Joggingbroek’ en van de ‘FEBO Écht Comfy Sloffen’ tot de ‘FEBO Lekker Luie Trui’. Natuurlijk zijn alle fashionitems bedekt met een paar flinke FEBO-logo’s. Om helemaal op de modetrends in te spelen hebben ze zelfs een FEBO fanny pack in de aanbieden, ook wel het ‘FEBO Snacktasje’ genoemd.

Barney als hulpsint

Met de feestdagen in aantocht zijn dit ideale cadeaus voor je maten met een FEBO-obsessie. Dat dacht de fastfoodketen zelf ook, en dus hebben ze hulp ingeschakeld van een hulpsint. Voor die functie hebben ze niemand minder dan dartheld Raymond van Barneveld gestrikt. Die heeft nu toch niets beters te doen. Dus, wil je met het beste cadeau aankomen tijdens 't heerlijke avondje van de goedheiligman, of wil je gewoon zelf lekker chillen in wat fastfoodfashion ? Dan weet je waar je moet zijn.
Delen met
Ook interessant