De limited edition kledinglijn van FEBO is nu verkrijgbaar

Hou jij ook zo van frikandellen en kroketten uit de muur trekken? Ben jij een echte FEBO fanboy? Dan ga je blij worden van hun nieuwste stunt, want de frituurspecialisten komen met een eigen limited edition kledinlijn.

Een paar weken geleden was er al een teaser, maar nu is de kledinglijn dan daadwerkelijk onthuld en te koop. Collectietje hoor hé. Slippers (€17,50), shorts (€24,99) en shirt (€34,99), het is allemaal verkrijgbaar. Absolute kroon op de collectie is het multifunctionele Grip-shirt (t.w.v. €39,99), die over een afveegzone voor je mayohanden beschikt en waarbij een warmhoudcompartiment voor je snacks on the go is ingebouwd. Dat wil je.

FEBO kledingcollectie
Met afveegstrook van badstof

“Na 75 jaar FEBO werd het hoog tijd voor een kledingcollectie! De collectie hebben we speciaal voor onze fans gemaakt. Het is de ultieme manier om je liefde voor FEBO te bezegelen. De items zijn sterk geïnspireerd op voetbal, voetbal en snacken is immers onlosmakelijk aan elkaar verbonden”, aldus Dennis de Borst, directeur FEBO.

Wij vinden het mooi. En laten we eerlijk zijn: dit ziet er nog tof uit ook. Praktisch bovendien. Ideaal voor op een festival, of tijdens een avondje snacken op de bank. Om 17:00 uur opent de FEBO webshop (tot die tijd een 404’tje), waar alle items verkrijgbaar zijn zolang de voorraad strekt. Wij vermoeden dat dit allemaal vrij snel is uitverkocht. De slippers zijn trouwens vandaag verkrijgbaar bij elk vestiging.

FEBO kledingcollectie
FEBO kledingcollectie
FEBO kledingcollectie
FEBO kledingcollectie
Reageer op artikel:
De limited edition kledinglijn van FEBO is nu verkrijgbaar
Sluiten