FEBO komt met deze zieke awesome kledinglijn en ‘ie is al bijna uitverkocht

Als Rihanna haar eigen kledinglijn komt, kan FEBO natuurlijk niet achterblijven. Het frituurmerkie komt met een eigen kledinglijn. Onze ogen zijn gevallen op het super dikke fanny pack waar je stiekem een warme frikandel in kunt bewaren. Halleluja, praise the lord.

Die fanny pack jongens, geniaal dit. Het is ook nog een echt collectorsitem. Er zijn er maar weinig van gemaakt en dus gaan ze hard. Wie wil er nu niet een tasje waar je je favoriete snacks in kunt bewaren? Precies iedereen wilt die shit.

Winnen?
Klik op de Like de button hieronder en comment op Facebook en maak kans op een Febo shirt mét buideltasje!

Donnie

FEBO komt met hét perfecte festival outfit. Want naast de fanny pack gooien ze ook nog eens een FEBO t-shirt op de markt. Nu Graspop dit weekend is, zullen we vast veel mensen rond zien dwarrelen als een trotse pauw met zo’n strakke fanny pack. Anyone? Voor maar 29,95 euries kun je zo’n shirt scoren en betaal je er 24,95 knaken bij krijg je zo’n tasje erbij. Hatseflats! Rapper Donnie pronkte met dit collectorsitem al afgelopen weekend op Pinkpop, dus ja dan moet jij er ook een scoren.

Snackslippers

“Na 75 jaar FEBO werd het hoog tijd voor een kledingcollectie”, zegt FEBO-directeur Dennis de Borst. “De collectie hebben we speciaal voor onze fans gemaakt. Het is de ultieme manier om je liefde voor FEBO te bezegelen. De FEBO Snackslippers vlogen vorig jaar als hete kroketten over de toonbank. Binnen één dag waren ze uitverkocht en op Marktplaats werden ze zelfs voor 175 euro aangeboden. Voor pro-snackers die hebben misgegrepen komen we daarom met een nieuwe lijn.”

Scoor die shit nu, want voor je het weet zijn ze helemaal gone. Deze actie wil je niet mis lopen. Oh check even de onderstaande dikke foto’s. Lachen man.

Reageer op artikel:
FEBO komt met deze zieke awesome kledinglijn en ‘ie is al bijna uitverkocht
Sluiten