De Equipo FC kit is keihard en laat je haast watertanden van de schoonheid

jan 26 , 15:58 Entertainment
419512746 1436487963955524 7481815731233446938 n
Als eerbetoon aan de Italiaanse stijl, klasse en de AC Milan-overwinningen in de Intercontinental Cup in Japan '89 en '90 hebben de creatieve breinen van het Spaanse lifestylemerk Equipo FC en het Italiaanse Kappa samengewerkt aan een schitterende Intercontinental Kit. Een tenue waar je direct van onder de indruk bent, want het is een werkelijk schitterend tenue.
Equipo FC, dat de laatste tijd flink wat aandacht heeft getrokken met eerdere releases, blijft indruk maken. De nieuwe collab met Kappa heeft geleid tot dit strakke witte shirt, opgeleukt met gouden details. Een elegant model laat het shirt nog meer tot uiting komen.

Italiaans voetbal

De vorige samenwerking tussen Equipo FC en Kappa haalde inspiratie uit gezellige avonden voor de buis met Italiaans voetbal, met een knipoog naar de oude Juventus-shirts. Ook andere merken doen aan dit soort collabs, onlangs lichtten wij Pompeii x Kappa uit , eveneens een fenomenaal tenue.
Terwijl deze laatste release een donkere vibe had, gaat het Intercontinental-shirt juist voor stralend wit. Het tenue is te verkrijgen met zowel korte als lange mouwen. Het shirt is mega clean en heeft drie gouden strepen op de borst als subtiele shout-out naar het traditionele thuisshirt van AC Milan.

Equipo FC

De sponsorplek heeft plaats voor het 'Equipo FC'-logo, terwijl aan de andere kant het clubembleem naast het Kappa-logo shinet. Als kers op de taart staat een gouden embleempje van het 'Toyota Cup'-logo (de Intercontinental Cup tussen '80 en '04) onderaan de achterkant van de nek.
Wil je het shirt bestellen? Klik dan hier .
Delen met
Ook interessant